Samsun’un Bafra ilçesinde D.K. İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi; İsmetpaşa Mahallesi Hastane Sokak, Özel Medibafra Hastanesi karşısında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İşadamı Durmuş Kabadayı; D.K. İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nin açılış törenine katılan konuklarla tek tek ilgilenerek kapıda karşıladı. Açılış törenine; Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen,AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İşadamları ve davetli konuklar katıldı.

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel; D.K. İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’ni gezerek “Odyometri Laboratuvarı”nı test etti. Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in Odyometri Laboratuvarı’nda kabine girerek ilk işitme testini yaptırdı.

Açılış töreninde konuşan Kaymakam Türkel; D.K. İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nin ilçemize hayırlı olmasını temenni etti. Açılış kurdelesini Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen birlikte kestiler.

“Duymayan Kalmasın” sloganıyla Bafra’da yepyeni bir anlayışla hizmet vereceklerini ifade eden İşadamı Durmuş Kabadayı; “Duyma ve anlama sorunu yaşayan bireylerin sosyal yaşamda en iyi şekilde iletişim kurabilmeleri için teknolojiyi, bilimi ve insanı anlayış olanaklarını kullanarak en iyi hizmeti vermeyi prensip edindik. Uygulama merkezimizde, Dijital bilgisayarlarla programlanabilir işitme cihazları, işitme cihazı pilleri, işitme cihaz kalıp hortumları, işitme cihazı kalıbı, işitme cihazı boynuzu, işitme cihazları bakım ve temizliği yapılmaktadır” şeklinde konuştu.