Canik Haber-Canik Belediyesi’nin her hafta Salı günü gerçekleştirdiği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği "Halk Günü Toplantıları" devam ediyor. Canik Belediyesi'nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Canikliler, her konuda taleplerini Başkan Osman Genç'e iletiyor.

TEŞEKKÜR ETMEYE DE GELİYORLAR

Başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletiliyor. Başkan-vatandaş arasında bire bir görüşmenin sağlandığı halk gününde bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise hazırlanan form desteği ile iş takibi gerçekleştirilirken, iş aşaması hakkında da iletişime geçilen vatandaşlara bilgi veriliyor. Halk Günü Toplantısı’nda, Başkan Genç'e belediye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşların da çokluğu dikkat çekiyor.

'HALKIMIZLA İÇİÇEYİZ'

Canik'te 13 yılda halkla aralarına engel koymadıklarına işaret eden Başkan Genç, "Biz her zaman halkımızın içinde olduk. Halk Günü ile de yoğun programlardan dolayı görüşme imkanımız olmayan vatandaşlarımızla biraraya geliyoruz. Bu buluşmalarımız oldukça da faydalı geçiyor. Halkımızı dinliyoruz, çünkü biz halkımıza hizmet için buradayız. Zaten halktan kopuk olan bir yöneticinin başarılı olması mümkün değildir. Bizim halkımızla aramızda kapılar, duvarlar yok. Halkımızla içiçeyiz" dedi.

'BİRLİKTE YÖNETİYORUZ'

Şeffaf belediyecilik anlayışı gereği belediyenin kapılarını vatandaşlara her zaman açık tuttuklarını vurgulayan Başkan Genç, "Gerek esnaf ziyaretleri, toplantılar, çeşitli etkinlikler olsun, gerekse sosyal medyada her zaman halkımızla iletişim halindeyiz. Halk Günü'nde ise vatandaşlarımız randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkanı buluyor. Biz de birim müdürlerimizle birlikte birinci ağızdan halkın sıkıntı ve beklentilerini almış oluyoruz. Şehrimizi halkımızla birlikte yönetmekten son derece memnunuz" diye konuştu.