Samsun'da özel bir hastanede hemşire olarak çalışan bir bayan, doktor Mükerrem E. hakkında kendisine argo kelimelerle hakaret ettiği iddiası ile şikayetçi olduktan sonra işten çıkartıldı.

ŞOK HAKARETLER

Samsun'da özel bir hastanede yaşandığı iddia edilen olayda, bayan hemşire Gazi Polis Merkezi Amirliğine giderek, doktor Mükerrem E. 'nin kendisine hakarette bulunduğu iddiası ile şikayetçi oldu. Bayan hemşire, Gazi Polis Merkezi Amirliğinde verdiği ifadede, doktorun kendisine, "O telefonu gö.. ne sokarlar" dediğini öne sürdü. Özel hastanede kadın doğum uzmanı olarak çalışan doktor Mükerrem E. ile ilgili şikayetinde bayan hemşirenin ifadesinde şu şok edici iddialar yer aldı.

ŞİKAYETÇİ OLDU İŞTEN ATILDI

"Ben Özel L. Hastanesinin 5'inci katında ozon terapi odasında hemşire olarak çalışırım. Mükerrem A. isimli şahıs hastanede kadın doğum uzmanı doktor olarak çalışmaktadır. Ben 17.11.2017 tarihinde saat 15:00 sıralarında koridorda hemşire bankosunda 5'inci katta oturuyordum. Bu esnada işim olmadığı için kendi şahsi cep telefonumla ilgileniyordum. Doktor bey geldi ve bana baktı, sonra yanımdan bir kaç metre uzaklaştı ve başka şahıslara beni kastederek, benim rahatlıkla duyabileceğim bir sesle, 'Ona söyleyin o telefonla oynamasın yoksa o telefonu onun gö.. ne sokarlar' diye bana hakaret etti. Ve bunu tam üç kez bana bakarak tekrarladı. Sonra bu alandan ayrıldı gitti. Benimle birebir bir konuşma yapmadı. Ben bunu hastanemizin idaresi ile görüştüm ama olayı kapatmaya çalıştılar. Ve ben çok düşündüm ve şikayetçi olmaya karar verdim. Bana hakaret ettiği için bu şahıstan şikayetçiyim. Olay anında bu şahsa karşı benim hiçbir şekilde saygısızlığım olmamıştır. Zaten benden sorumlu olan doktor o anda başka bir yerde eğitimde olduğu için benim zaten o anda asli bir işim yoktu. İşim olmadığı için telefonumla ilgileniyordum, yani herhangi bir görevi savsaklama durumu söz konusu bile değildir"