Dursun Ailesi' nin yeni ziyaretçileri bu defa; 20 Eylül Perşembe günü; AK Parti Ondokuz Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ve parti üyeleri oldu.

Ziyaretçiler, Dursun Ailesi' nin biri kız ( Cansu Sultan ),diğerleri erkek ( Ahmet Mücahit,  Hasan Hüseyin ) adlı 3 epilepsi hastası çocuklarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Şair Alaeddin Dursun ve eşi Havva Kaya Dursun da Ak Parti Ondokuz Mayıs ilçe Başkanı Fatih Seven  ile parti teşkilat  üyelerine, bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Alaeddin Dursun ve eşi Havva Kaya Dursun " Sağolsunlar, değerli misafirlerimiz bizleri unutmadıkların gösterdiler. Bu güne kadar evimizi şereflendiren ve çocuklarımız sağlık dileğinde buluanan tüm vatandaşalrımıza teşekkür ederiz. "şeklinde konuştular.

Ak PartiOndokuz Mayıs İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Seven de parti ve vatandaş olarak Dursun Ailesi' nin her daim yanlarında olduklarını, hemşehrilerinin dert ve sıkıntılarının kendi dert ve sıkıntıları olduğunu söyleyerek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Oktay ZERRİN- Samsun