Samsun'da AK Parti İl Başkanlığı binasında geçmişte il başkanlığı yapan isimlere ait fotoğrafların yer aldığı bölümden 31 Mart yerel seçimleri sonrası eski bir il başkanının fotoğrafı kaldırıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı binasında 31 Mart yerel seçimleri öncesi eski il başkanlarından Mustafa Demir, Fuat Köktaş, Ali Akyüz, Adem Güney, Osman Çetinkaya, Muharrem Göksel ve Hakan Karaduman'ın fotoğrafları asılıydı. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ise bu isimler arasından sadece bir kişinin fotoğrafı bulunduğu yerden kaldırıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı binasında 'İl Başkanlarımız' yazılı alandan eski il başkanı Adem Güney'in fotoğrafının 31 Mart yerel seçimleri sonrası bulunduğu yerden kaldırıldığı öğrenildi. AK Parti'de Samsun eski İl Başkanlığı yapan isimler arasında yer alan Güney'in fotoğrafının, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Büyükşehir adayı Mustafa Demir'e karşı, bağımsız aday olan Erhan Usta'yı desteklemesi ve Erhan Usta'ya verdiği destek nedeni ile kaldırıldığı gündeme geldi.

Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr