AK Parti Samsun eski Milletvekili Musa Uzunkaya, grup toplantısı izlenimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, bazı mevcut milletvekillerinin grup toplantısına kendilerine tezahürat yapmaları için şakşakçı getirdiklerini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun eski milletvekillerinden Musa Uzunkaya, partisinin bugün yapılan grup toplantısına katıldı. Mecliste AK Parti Grup toplantısında ki izlenimlerini sosyal medya sayfasından yayınlayan Musa Uzunkaya, bu paylaşımlarından birinde 24 Haziran 2018 erken seçiminde aday olmayı düşünen bazı milletvekillerinin grup toplantısına kendilerini alkışlamaları için şakşakçı getirdiğini yazdı.


Musa Uzunkaya sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamada, "An itibarıyla Ak Parti Grup toplantısındayım. Çok garip manzaralara geçmişte de alışmıştık. Ancak şimdi garip ötesi çirkinliklere şahit oluyor, affınıza sığınarak tiksindiğimi ifade etmek istiyorum. Resmen mevcut vekillerle, ileriye dönük aday olmayı düşünenler şehirlerinden tezahüratçı, şakşakçı bir kısım dilim varmıyor (...) lar getirmişler. Ne olcak onlar için yapılan tezahüratlar, yeniden aday olmalarına imkan hazırlayacak. Siyaset adamı vakur ve olgun olmalı değil mi?

İrtifa kaybediyoruz. Dikkat, dikkat!.. Allah yardımcımız olsun." dedi.

Uzunkaya'nın grup toplantısında aday olmayı düşünen milletvekillerinin kendilerine tezahürat yapmaları için şakşakçı getirdiği yönündeki eleştirisi ise takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.