Bu amaçla; 6 Temmuz 2019 Cumartesi günü, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi' nde gerçekleştirilen18. Geleneksel Pilav Günü ve Ödül Töreni' ne Protokolu oluşturan Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan KIRCALI, Bafra İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Bafra BelediyeBaşkanı Hamit KILIÇ, BAFİM- DER Başkanı Zeki DURSUN, Sivil Toplum Kuruluşları, Oku lMüdürleri, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemne at konuşmalar yapıldı. İmamHatipLisesleri' nin ülkemizdeki gerekliliği, misyon ve vizyonu, dünden bugünlere kadar gelinen durumu gibi konular gündeme getirildi.

Ayrıca Bafra İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Liselerinde görev yapan mevcut ve eski öğretmenler de bir araya gelip o yılları yadettiler.

Biraraya gelen mevcut ve eski İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden; Pilav Günü' ne kattılan bazı öğretmenler ise şöyle:

Mehmet Ali UZUNKÖSE: Meslek Dersleri Öğretmeni ( devam ediyor ), Tevfik ASILKEFELİ ( İngilizce Öğretmeni ( Devam ediyor ), Veysel YILDIZ : İngilizce Öğretmeni ( Emekli Samsun' da ikamet ediyor ), Oktay ZERRİN : İngilizce Öğretmeni: ( Emekli Bafra ve Samsun'da ikamet ediyor )

Eski ve yeni öğretmenler; yıllar sonra; okulun; 18.Geleneksel Pilav Günü' nde Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi' nde sohbet ettiler ve birlikte hatıra fotoğraflar çektirerek, günün anlam ve amacı hakkında sohbette bulundular.

Haber : OktayZERRİN- Bafra