Her gün yüz yüze baktığımız,beraber çay içtiğimiz insanlar hakkında olumlu yada olumsuz haber yaparız.Kimileri bana küser kimileri de yaptığımız eleştirilerden ders çıkartır.Ben ne kadar köşe yazısı yazarsam yazim sadece okuyucunun anladığı kadardır.

Okuyucu yazılara her zaman kendi pencerisinden bakmak ister.Her zaman kendi düşüncesini yazdığım yazılarda görmek ister.Kuşkusuz her zaman böyle olmadığı zamanda etiketi hemen basarlar yandaş gazeteci diye.

DOĞRULARI YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Küçük bir kent’de yaşıyoruz kişileri översek sorun yok,ancak yeri geldiğinde sevdiğimiz bir kişiyide eleştirdiğimiz zaman bize karşı tavırları bir anda değişir.Çünkü onların demokratlığı sadece karşı tarafı eleştirdiğimizde geçerlidir.

Biz Bafra’nın sorunları için kayıtsız kalmayacağız .Gerçekleri yazmakdan asla çekinmedik ve çekinmeyceğiz.Bunu yaparken de hiçbir kişi ya da kuruluşdan destek almadığımız gibi,hiçbir kişi ve kuruluşla da angaje olmadık.

Halkın ve haklının yanında olmaya devam edeceğiz

Bafra’nın sesi, gözü, kulağı olmayı sürdüreceğiz

Halkın haber alma hakkının çiğnenmesine asla izin vermeyeceğiz

UNUTMAYIN Kİ!

Demokrosilerde eleştirilemeyecek kişi veya kuruluş yoktur.Gazetecinin görevi,beğenmek ve alkışlamak değildir.Daha iyiye, daha güzele ulaşmasını sağlamak adına eleştiri hakkını sonuna kadar kullanmaktır.

Çeşitli koltuklarda oturanlar kişiler ve özellikle siyasiler,bu eleştirilere daha fazla katlanmak zorundadırlar.Yazılarımı kaleme alırken,içine bir cümle koyup eleştirir gibi yapmam gazetecilik gereği eleştiri hakkımı sonuna kadar kullanırım.Ve Bundan sonrada kullanmaya devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.

Gazeteciler günümüz kutlu olsun.