Genç Bafraspor ilk dış transferini tecrübeli futbolcu Fazlı Arslan'ı(35) kırmızı siyahlı renklerine katarak gerçekleştirdi.

FAZLI ARSLAN İMZAYI ATTI

Fazlı Arslan(35) daha önce sırasıyla 1930 Bafraspor,Sivas Divriğspor,Kırıkkalespor,Yeni Turgutluspor,Yeni Amasyaspor,Bulancakspor,Serhat Ardahanspor ve geçen sene

Sinopspor'u Süper Amatör Liginden Bal Ligini yükselmesinde büyük payı ve emeği geçen tecrübesiyle gittiği takımlarda oynadığı güzel etkili futboluyla her kesin beğenisini kazanan Fazlı Arslan artık kırmızı siyahlı forma olan Genç Bafraspor'un başarısı için ter dökecek.

İmza Töreninde kısa bir konuşma yapan Genç Bafraspor Kulüp Başkanı: şu ana kadar iç transferde geçen yıl takımızın iskelesini oluşturan Fahrettin Teke(26),Kenan Sağlam(26),Canberk Özdemir(22),Oğuzhan Özdemir, Sefa Ayaz(19) ve Nevzat Yarar'la(20) tekrar anlaşarak takımızda tuttuk.Ama henüz iç transferi bitirmiş değiliz diğer arkadaşlarımızla tekrar anlaşırsak onları da kulübümüzde tutarak iç transferi tamamlamış olacağız.

TRANSFER DEVAM EDECEK

Dış tarnsfer de ise tecrübesine ve futbol uynadığı kulüpler de başarılı olan Bafra'nın öz çocuğu olan Fazlı Arslan'ı(35) Genç Bafraspor Ailesine kazandırmış olduk.Onu şu an takımıza

genç futbolcu kardeşlerimize abilik yapması için kazandırdık.Bafra Gençlikspor'dan üç önemli ve yetenekli genç futbolcu kardeşimiz olan İlker Yasin Öz(21),Kutsal Bafra(19),Kadir Akkurt(21)

ve Merzifonspor'dan Yusuf Erkan Aydın'ı(21) Genç Bafraspor Ailesine kazandırmış olduk. Tabi ki iç ve dış transfer çalışmalarımız Teknik Heyetimizin Raporu doğrultusunda devam edecek.

Genç Bafraspor olarak Samsun Süper Amatör liginde işimiz kolay değil,bunun farkındayız.Ama bizler 150 bin nüfuslu bir ilçe olan Bafra'mızın Profesyonel lig de bir takım olmasını istiyor ve diliyoruz.O yüzden ki transfer çalışmalarımızın henüz başındayız acele etmek istemiyoruz ilçemize ve takımıza yakışır nokta transferler peşindeyiz.

Ama bizler artık her kese kucak açtık ilçemiz için futbol da güzel şeylerin yaşanması için çalışmalar yapıyoruz.Bizler inanıyoruzki

İlçemizde her kes birlik ve beraberlik içinde kendi menfaatını düşünmeden Bafra için bir şeyler yapmanın zamanı geldi ve geçiyor.Bal Ligine yükselmek için köstek değil,destek zamanı dedi.

İmza Töreninde Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır,Kulüp Başkan Yardımcısı Koray Varol, Genel Kaptan Erkan İpek,

Antrenörler Cemalettin Arslan ve Adnan Günal hazır bulundu.