Bafra Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine az bir zaman kaldı.Şu an Mevcut başkan Göksel Başar, ve İş İnsanı Serdal Sefa Kocabaş, aday olacaklarını açıkladılar…

AYAĞINA KADAR GİTTİ

GİAD Toplantısında Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar’ın eleştirilmesine GİAD Başkanı Burak Özturan, Göksel Başar’ın ayağına kadar giderek durumu toparlamaya çalışması kamuoyunun gündemine oturdu.

GİADA ÜYE OLAN İNSANLAR VAR

İki Başkan adayı ’da Ticaret Odası Meclis üye listelerine GİAD’a üye olan iş insanlarına yer verdi.

Gelelim manşette ki konumuza

Geçen günler de GİAD yönetimi ticaret odası seçimleri için bir toplantı düzenledi.Toplantı’ya katılan bir iş insanı Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar’ı sunum yaparak eleştirince ortam gerildi.

TEPKİ VERDİLER

O anda Toplantıda bulunan ve Göksel Başar’ın Meclis üyesi listesinde Gruplarda aday olan bir GİAD üyesi sunuma tepki göstererek buranın yeri olmadığını yapılan sunumun yanlış olduğunu söyleyerek tepkisini dile getirdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Toplantı da bulunan bir üyenin bu olayları Başkan Göksel Başar’ a anlatmasıyla ortalık bir anda gerilmeye başladı.Bu durum karşısında Ticaret Odası Başkanı’nı karşısına almaya cesaret edemeyen GİAD Başkanı Burak Özturan,ertesi gün Başar’ın ayağına kadar giderek o üyenin sunum yapacağından haberinin olmadığını ve bu tatsız olayın bir daha yaşanmayacağını ifade ederek özür dilediği iddia edildi.

An itibariyle yaşananlar yerini şuan sükûnete bıraktı.