Önümüzdeki yıl yapılacak olan Bafra Ticaret Odası seçimleri için adaylar belli olmaya başladı…..

Mevcut Başkan Göksel Başar’ın yeniden aday olacağı konuşulurken,bu dönem karşısına eski bir siyasetçi ve bir iş adamı’nın çıkacağı konuşuluyor.Her ne kadar iki isim de adaylık konusunda henüz renk vermemiş olsada,sokaklar Başkan adayı olarak bu iki genç ismi konuşmaya başladı bile…..

ESNAFIN DESTEĞİNİ ALMAK ZORUNDALAR

Aday olan bu iki isim gerçekten esnafın desteğini almak zorunda…. Yoksa seçimi kazanmak zor. Şimdilik iki ismin de ağzını bıçak açmıyor… Fakat bizim duyumlarımız ve sokağın konuştuğu dil aynı… Bafra Ticaret Odası seçimlerinin Mevcut Başkan Başar’ın şu an karşısında iki aday var…Ya Başar, devam diyecek,ya da yeni dönemde koltuğu iki adaydan birine bırakacak

BAFRA GİAD’IN SON ŞANSI

Bafra Genç İş Adamları Derneği (GİAD) Bu dönem Ticaret Odası Başkan adayı olmasa’da yönetime üyelerinden bir kaçını sokmak isteyecek.

70’e yakın üyesi bulunan GİAD’ın bu son şansı olacak.10 Yıldır bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan GİAD, bu dönem Ticaret Odası seçimlerinde aktif rol oynamak isteyebilir.Çünkü Bu dönem seçimlerde aktif rol oynayamadıkları takdirde kendi içinde bölünmelerinin başlayacağı ifade edildi.