2018’in Ocak ayında Yapılacak olan Berberler odası seçimlerinde başkanlığı aday olan Salih Gündüze berberlerden tam destek geldi.Gündüz Yaptığı açıklamada; Adaylığımızı açıkladıktan sonra bize destek olan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımıza ziyaretlerimiz devam ediyor.Sağ olsunlar her gittiğimiz yerde bizleri en güzel şekilde karşılıyorlar.Kısmet olur seçilirsek odamızın ve meslektaşlarımızın sıkıntılarında onların yanında olmaya gayret edeceğiz.Devralacağımız bayrağı daha ileriye taşıma adına yönetim kurulumuzda yer alacak olan arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf edeceğiz.

Bizim tek derdimiz odamızın üyelerine hizmet etmektir. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız.
Gündüz Sözlerine Mücadelem mesleğimizin saygınlığını artırmaya yönelik olacaktır. Tüm meslektaşlarımızın sorunlarını el birliği ile çözeceğiz." Dedi.

Gündüz Başkan Seçildiğim takdirde.

-Her 2 Yılda bir tarifemizi ilçemiz ekonomisine uygun olarak değiştirilecektir ve üyelerimiz tarifelerine ücretsiz sahip olacaktır.

-Tüm üyelerimizle beraber yıl içerisinde özel toplantılar ve yemek davetleri ve Ramazan-ı şerif –ii mizde üyelerimiz ve Ailelerimiz ile birlikte iftarda buluşacağız

-Üyelerimiz ve Ailelerimiz ile her yıl birlikte yurt içi trustik faaliyetlerde bulunacağız.

-Yılda en az bir kere tüm üyelerimiz ile sosyal faaliyetlerde bulunacağız.

-Tüm gezilerimiz oda üyelerine ücretsiz olacaktır.

-Üyelik Aidatlarında indirime gidilecektir.

-Odamız yönetiminde tüm üyelere danışarak hareket edilecek bunun sağlanması için her bölgemizden üye kardeşlerimizi yönetimimiza dahil edeceğiz.