Bafra Haber-Ha- Bi- Der Başkanı Yaşar Önbaşve Proje Sorumlusu Çiğdem Gündüz' ün birlikte tasarladıkları oyuncak kampanyası için Başkan Yaşar Önbaş, vatandaşlarımızı bu alana yöneltmek ve bir ffarkındalık oluşturabilmek için böyle bir etkinlik başlattılar.

HA- Bİ- DER Genel Başkanı Yaşar Önbaş,  bu amaçla, geçtiğimiz günlerde Bafra Hüseyin Kurumahmutoğl Gençlik Merkezi önünde bir stand açarak halkın ilgini bu yöne çekmeye çalıştı.

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ ÇAĞDAŞ YAŞAM DERNEĞİ' NDEN 3 KOLİ OYUNCAK

Başkanlığını Sebahattin Çılbır' ın yaptığı İstanbul Beylikdüzü Çağdaş Yaşam Derneği de kampanyaya duyarsız kalmayıp Bafra Ha-Bi-Der' e 3 koli oyuncak göndererek destek verdi.

İSTANBUL BAFRA YARDIMLAŞMA DERNEĞİ DE DEVREDE

Ha-Bi- Der Genel Başkanı Yaşar Önbaş ve oyuncak proje sorumlusu Çiğdem Gündüz " Bafra ilçemiz, çocuklarımız ve gelecekteki nasillerimiz adına teşekkürler."diyerek tüm yardımda bulunanlara, destek olanlara teşekkür ettiler.

Ha- Bi- Der Genel Başkanı Yaşar Önbaş ayıca " Bafra Bilim ve Oyuncak Müzesi' ne gönderilmek üzere derneğimize oyuncak getiren sevgili Uygar Çapalar'a ve tüm destek veren değerli ve duyarlı vatandaşlarımız ve özellikle de Oyuncak Toplama Proje Sorumlusu Çiğdem Gündüz hanıma çok teşekkür ederim. " dedi.

Önbaş ve Gündüzbu oyuncakalrın 18 Nisan' da sadece Ana Okulu öğrencilerine ücretsiz hediye olarak dağıtılacağını söyleyip tüm vatandaşlarımızı bu mutlu günlerine davet ettiklerini sözlerine eklediler.

Oktay ZERRİN- Bafra