Vezirköprü AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ve partililer katıldı.
Partideki bayramla
şmanın ardından heyet Adnan Menderes Parkında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Protokol üyelerinin vatandaşlarla tek tek bayramlaştığı programın sonunda kısa bir konuşma yapan Milletvekili Kurt, herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Konu
şmasının başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını vatandaşlara ileten Kurt, "Bayramlar hepimizin bir arada olduğu, küskünlerin barıştığı çok özel günlerdir. Kurban Bayramı Allahu Teala'nın bizlere büyük bir hediyesidir. Bu sayede komşularımızla akrabalarımızla maddi durumu yetersiz hemşehrilerimizle paylaştığımız kurban etleri bizleri birbirimize daha da yaklaştırıyor. Yaklaşan kongre süreçlerimiz de vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Ak Parti de kongreler birer bayrak yarışıdır demiştik. Bizim kongrelerimizde bayrağı devreden arkadaş görevi devralan arkadaşına gururla bırakır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde teşkilatlarımızda yapacağımız kan değişimiyle birlikte Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam edecek." Şeklinde konuştu.

Milletvekili Hasan Basri Kurt daha sonra partisinin Havza, Kavak, Ladik ve Asarcık ilçelerindeki bayramlaşma programlarına katılmak üzere Vezirköprü'den ayrıldı.