Siyasi parti dönemlerinde siyasilerin en büyük kozudur vaatler.Hatta olmazsa olmazlarındandır.Yapabilirmiyim,yapamaz mıyım sorularının çok fazla önemi yoktur.Halk verilen vaatlere inanıp oy verdiğinde ise,söylenenin çok azı gerçekleşir.

VEKİL ATAMALAR PEŞİNDE

Bafra’nın o kadar sorunları varken AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı neden atamalarla bu kadar ilgilenir.

İddialara göre, vekil kırcalı,19 Mayıs İlçe Milli eğitim Müdür atanmasına,Yakakent Belediye Başkan yardımcı atanmasına dahil olduğunu herkes biliyor.

HASTANE ATAMASI

Bafra Devlet Hastanesine Baş hekim ve yardımcılığı,Hastane müdürü ve yardımcılığı atamaları için Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’a isimler verdiği ve bu isimlerin olması içinde baskı yaptığı söyleniliyor.

Bakan Demircan’ın arada kaldığı ve bu yüzden Bafra Devlet Hastanesine Baş Hekim ve Müdür atamalarının geciktiği söyleniliyor.Bu iddialar doğruysa bu şehir sadece bir vekilin parmağı ve iki dudağının arasında değildir.Ve bunları Bafra hak etmiyor.Vekil Kırcalı, atamalarla ilgili verdiği bu kadar uğraşı,Bafra’nın sorunlarını giderme konusunda verse Bafra için daha iyi olur.

SADECE VAAT VERMEK YETMEZ

Sayın Kırcalı, 3 yıldır Milletvekilliği yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz tarafından Bafra’ya söz verilip de yapılmayan sözleri neden takip etmez.

Vekil Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’a yeni terminal,yeni hal ,yeni kültür merkezi nerede diye neden sormaz.Yada soruyor da cevap mı alamıyor.

Sen sormuyorsun ama biz sana soralım sayın Kırcalı;

1- Çevre yolu

2- Eski Hastane yeri

3- İkiztepe de atıl olan bölge hastanesi

4- Diş Hastanesi

5- Medikal Osb alt yapısı

6- Sera Osb Alt Yapısı

7- Yeni Terminal (Büyükşehir tarafından)

8- Yeni Hal(Büyükşehir tarafından)

9- Kültür Merkezi(Büyükşehir tarafından)

Bunlar Bafra Halkına verilen sözler ve bu verilen sözlerin tutulmasını istiyor vatandaş.

Unutmayın Sayın Kırcalı,Siyasilerin geçmişi ve geçmişte verdikleri sözler,geleceklerine ışık tutar.

AK PARTİ Samsun Milletvekili Kırcalıdan bir açıklama bekliyoruz.