Samsun’un Bafra İlçesinde, Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda ‘’AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’’ gerçekleşti.

Toplantı'da önümüzde ki yerel seçimleri değerlendiren Başkan Karaduman şunları şöyledi;

''Önümüzde hem çok önemli bir yerel seçim olması hem artık mevsiminde meşgalemizin az aldığını bir mevsime doğru dönmesiyle artık bundan sonralarda hem yönetim kurulu toplantılarında hem de ilçe danışma kurulu toplantılarında katılımların ciddi derece de takip ediyoruz. İlçe genel koordinatörü kardeşlerimde buradalar toplantıların ne kadar önemli olduğunu yaşça büyük olan abilerimiz de var burada. Toplantıların çok önemli olduğunun bilincinde olan bir gelenekten geliyor partimiz dolasıyla toplantılarımızda hiçbir şey konuşmasak da verimli olmuyor diye düşünmüş olsak da bir araya gelmenin bereketiyle seçimlere hazırlanıyoruz.

İlerleyen zamanlarda toplantılarımıza gelmeyi düşünmeyen arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız. Neden çünkü bu günlerde bizim yanımızda olmayan arkadaşlarımın seçimler geçtikten sonra yanımızda olmalarının bize hiçbir faydası yok. Onlar yerine belki biraz daha başka arkadaşlarla yolumuza devam ederiz bu katılmayan arkadaşlar oradaki ahengi de unutuyorlar. İlçe başkanımın görev veriyor bazı arkadaşlarımız yapıyorlar bazı arkadaşlarımız da yapmıyorlar işte burada eğer onlarla yolumuzu ayırmazsak eşit davranmış adaletli davranmış olmuyoruz. Bu düzeni inşallah önümüzdeki günlerde faaliyete geçireceğiz. İlçe başkanlarımıza geçen toplantımızda bir görev vermiştik 1 ve 2 sandığı olan köylerimizde köyden mahalleye dönmüş başkanlarımızdan isteklerimiz şudur sandıkların tamamında kim kimdir nereye oy verir ne sıkıntısı var üye yapa bilimiyiz yapamaz mıyız yani sandığımızın röntgenini çekmek. İki hafta önce il başkanları toplantısında cumhurbaşkanımızın emri esas sandıklı çalışma üç kere tekrarladı bunun dışında teşkilatın yapacağı daha önemli bir görev yok. Yani biz milleti ayağımıza , çağırmayacağız. Biz onların ayağına gideceğiz. Orada sohbetler yapacağız. Bu sandıklardaki tüm seçmelerin ne yaptığını kimin ne yaptığını bileceksiniz'' dedi.