Hizmete  girdiği tarihten itibaren Bafra Devlet Hastanesinde sıkıntılar bitmedi.

Bafra Devlet Hastanesinde yapılan yanlış uygulamalardan dolayı Bafra halkının sağlığı tehlike altında..

BİR TÜRLÜ KADRO OLUŞAMADI

Açıldığı tarihten itibaren doktor kadrosu bir türlü tamamlanamadı.Gelen doktorlar ise Başhekim Dr. Ahmet İsmailoğlu ile anlaşamayıp çalışmak istemiyor.

Bafra Devlet Hastanesinin sorunlarını yazmakla bitiremiyiz.

Fakat Son günlerde sekreterlerin Doktorların yanından alınması ve personele mobing uygulaması, bardağı taşıran son damla oldu.

Sekreterler görevden alındı

Başhekim Dr. Ahmet İsmailoğlu göreve geldikten sonra Bafra Devlet Hastanesinde sıkıntılar en üst seviyeye çıktı.

Doktorların görüşleri alınmadan uygulamaya alınan kararlar ve adaletsiz uygulamalar, çalışma barışını bozduğu gibi Doktorla Hastaların da kar karşıya gelmesine sebeb oluyor.

Hastanede idari boşluk yaşanıyor.

Başhekim Dr. Ahmet İsmailoğlu’nun hastane üzerinde deprem etkisi yaratan yönetim anlayışı Bafra’yı doktorsuz bırakmaya devam edecek. Sağlık Çalışanlarının top yekün huzursuzluk yaşadığı hastanede Doktorlar’ın  eylem yapmamak için kendilerini zor tuttukları öğrenildi.

İl Sağlık Müdürü Bafra Devlet Hastanesinde yaşananlara sessiz kalıyor.Brt Haber Olarak İl sağlık müdürünü uyarıyoruz.Doktorlar ve Personel huzursuz,hizmetler aksıyor,yakında eylemler başlayabilir.

Bu konuya  bir an önce çözüm bulunsun yada bu konu Sağlık Bakanlığına kadar  gider bizden söylemesi

Son günlerde sürekli ikaz alan Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet İsmailoğlu’nun, istifayı da düşündüğü gelen bilgiler arasında