Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU ve Şube Müdürü Halil İbrahim ÇALIK Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi (Bafra OTİSTİK ÇOCUKLAR Eğitim Merkezi)Ziyaret etti.


 

Otizmde eğitimin tek çıkar yol olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU: Okulumuzun yüzmeden, atlı biniciliğe her türlü imkânı olduğunu bu imkânların çoğaltılması için Milli Eğitim olarak yapılması gereken ne varsa yaptıklarını yapmaya da devam edeceklerini söyledi.


 

Okulu ve öğretmenlerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden KATİPOĞLU okulun bölgesel başarılar sağlayan öğrencilerini hediyelerle ödüllendirdi.

 

Okul Müdürü Dursun DÜNDAR: Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali KATİPOĞLU ve Şube Müdürümüz  Halil İbrahim ÇALIK 'IN otizm konusundaki duyarlılıkları için teşekkür ederek, böyle bir günde bizi onurlandırdıkları için ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

 

Daha sonra Okul adına günün anlamına binaen plaket yine özel eğitim alanında yapılan çalışmalara katkılarından dolayı da Özel Çocuklar Eğitim Ve Spor Kulübü Derneği adına başarı