İş adamı Rızvan Aksoy’un açıklaması şöyle: Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena yakınlarında iki ayrı terör saldırısı meydana gelmiştir. Tamamen Çevik Kuvvet polislerimize yönelik ağır ve alçak saldırının ardından çok sayıda vatan evladımız şehit olmuştur. Şehitlerimizden 1’i Samsun/Çarşamba nüfusuna kayıtlıdır. Terör örgütleri özellikle son dönemde daha yoğun olarak ülkemizin birliğini, beraberliğini, dirliğini ve huzurunu bozabilmek için çeşitli şer odaklarından aldıkları destek ve istihbaratlarla hain eylemlerini gerçekleştirmeye başlamışlardır. Ülke olarak farklı senaryolar üretilerek düşmanlarımızın topyekün üzerimize geldiği bir dönemde hepimizin ortak paydasının kayıtsız, şartsız, ön koşulsuz "Vatan" olma mecburiyeti bu hain saldırıyla bir kez daha alenen ortaya çıkmıştır. Bu saldırılara bir ve beraber olarak, ayakta kalarak, canımız ve yüreğimiz yanmasına rağmen göğüs gererek tepki göstermek, karşı durmak zorundayız.

Bu vesileyle şehadet şerbeti içen evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa, , şehitlerimizin yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, dileklerimi iletiyorum.

Allah milletimizi korusun..."

 

Bugün kutlamak’da olduğumuz mübarek Mevlid Kandilimizin ülkemize,milletimize bütün islam alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’dan niyaz ediyorum

 

RIZVAN AKSOY

İŞ ADAMI