Meclis Üyeleri,Sivil Toplum örgütlerinin yöneticileri yıllardır,biri diğerine;diğeri birine;hiç durmaksızın sataşıp dururlar.Asla kendi geçmişlerine bakmadan nereden gelip nereye gideceğini bilmez durumdalar.Aslında halk onlarının tümünün kim olduklarını ve nereden gelip nereye gittiklerini gayet iyi bilirler.Hatta zamanla kendilerinin yaptıkları hatalı işleri bile bir türlü kabullenemezler kaldı ki,haktan hukuktan doğruluktan ve dürüstlükten dem vurmaktan da geri durmazlar.Sanırsınız ki;bey efendi  doğduğu günden bu yana bulunduğu makamına  gelene kadar sütten çıkmış ak kaşıktır. Hani güzel bir söz vardır..

Ne kadar çabalarsan çabala biz senin Cemaziyelevvelini biliriz.

İYİ PARTİNİN AĞZI BOZUK MECLİS ÜYESİ

Bafra İlçe Belediyesi'nin İYİ Parti Meclis üyesi İsmail Bekar, Bafra Mobilyacılar Marangozcular Döşemeciler ve Ağaç İşleri Odası seçiminde desteklediği aday için oy istediği oda üyelerinin, oy vermemesine sinirlenerek sosyal medyada küfürler savurdu.

İddiaya göre MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen meclis üyesi İsmail Bekar, Bafra Mobilyacılar Marangozcular Döşemeciler ve Ağaç İşleri Odası seçimlerinde desteklediği adaya oy vermeleri için oda üyeleri ile görüştü. Bu görüşmenin sonucunda oda başkanlığına desteklediği aday seçilemeyince İYİ Parti Bafra Belediyesi Meclis üyesi İsmail Bekar, sosyal medyadan skandal bir paylaşımda bulunarak, desteklediği adaya oy vermeyen oda üyelerine küfür etti.

İsmail Bekar, Bafra Mobilyacılar Marangozcular Döşemeciler ve Ağaç İşleri Odası seçimlerinde desteklediği adaya oy vermeyen oda üyeleri için, "Size oy verecem deyibde oy vermeyenin kahpelik yapanın taaaa ....... yedi geçmişini ...... . Yorumumdan rahatsızlık hisseden bana ......... telefonumdan ulaşabilir" diye yazdı.

Not:Diğer Yazımda  Bafra Kent Meydanı Altında ki 550 Araçlık otoparkı aylık kaç liraya aldığı ve neye karşılık aldığına değineceğim