İsmetpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Rüstem Meral Kimdir.Projeleri nelerdir.

Merhum Pancar Dairesi emeklisi Yaşar Meral’ın oğlu Rüstem Meral 1977 Doğumlu evli ve 2 Çocuk Babası

İlkokulu (eski) Fatih İlkokulunda okudu.

Orta okulu Cumhuriyet Ortaokulunda okudu.

Liseyi Bafra Endüstri Meslek lisesinde okudu

Şimdi Doğup Büyüdüğü Mahallesine Hizmet için Muhtar Adayı oldu.

7/24 SAAT SİZİNLE OLACAĞIM

Muhtar Adayı Meral, Yaptığı açıklamada;7/24 saat gün boyu mahallemdeyim. Herkes beni istediği saatte bulabilir ve de ulaşabilir..

Mahallem için gece- gündüz demeden elimden geleni yapmaya hazırım..15 Yıl boyuunca öğrenci servisi taşımacılığı yaptım.Şu an Bayrak sürücü kursunda kurucu ortak ve Direksiyon Uzman öğreticilik yapıyorum…

Oylarınıza talibim yüce mevlam hakkımızda ne hayırlısı ise onu verir inşallah saygılarımla..

YAPACAKLARIM

-Her seçimde olduğu gibi verilen vaadlerden birincisi olan,ama yapılmayan muhtarlık binasını biz yapacağız.Sabah 8.00 akşam 17.30 saatleri arasında kapısı her daim açık olup telefonlarınız karşılıksız kalmayacak

-Mahallemizde bulunan aydınlatma direklerinde bulunan ampullarin kesik olanlarını mahalle sakinlerimiz değil biz takipçisi olacağız.

-Mahallemizi temiz tutacağız,park ve bahçelere bakımlarını yapacağız,ağaçların budanmasını,kullanılmayan boş harabe evlere çözüm üreteceğiz.

-Her yıl ramazan ayında dağıtılacak olan ramazan paketlerini  bulup gerçek sahiplerine ulaştıracağız.Sosyal yardımlar Genel Müdürlüğünün dağıtmış olduğu kömürün takipçisi olup gerçek sahiplerine yönlendireceğiz.

-Bozulan Yol ve kaldırımların takipçesi olup derhal yaptıracağız.

Vaad vermiyoruz,

SÖZ VERİYORUZ

Rüstem Meral

İsmetpaşa Mahallesi Muhtar Adayı

Rüstem Meral