G.Başar, Bafra Ticaret ve Sanayi odasının başkanıdır. Yani esnafın, ticaret yapan sizlerin bizlerin başkanlığını yapmaktadır. Adaletli olmak, haksız rekabet yapmamak durumundadır. Haksızlığa, adaletsizliğe, yanlışlığa uğrayanların hakkını koruma, yanında yer alma ve yardımcısı olma konumundadır.

G.BAŞAR NELER YAPMIŞ:

G.Başar Bafra Ticaret ve Sanayi odası başkanı olduktan sonra Bafra girişinde kiraladığı yerde bir düğün ve toplantı salonu açtı. Ama düğün salonu için ruhsat alamadı. Çünkü düğün salonu işletmek için kiraladığı yerin İmarı şartları uygun değil.

Cafeterya ve Canlı Müzik Yapabilir ruhsatı aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre 12.500 Tl Karşılığında her cafe Canlı Müzik Yapabilir ruhsatını alıyor. Fakat bu alınan ruhsat ile kesinlikle düğün yapamıyorsunuz.

G.Başar Bey;

Nerede kanunlara uymak,

Nerede adalet,

Nerede başkanı olduğun üyelerin hakkını korumak

Böyle bir duruma göz yuman Bafra belediyesi zabıta Müdürlüğü nerede? Görülmeyecek bilinmeyecek bir yer değil. Gariban böyle bir şey yapsa anasını ağlatmıştınız.

Oda Başkanı Göksel Başar’ın Bu İddialar yalan ,Ben işlettiğim mekanda düğün yapabilirim ruhsatını aldım diyorsa ruhsatını tarafımıza gönderirse emin olsun onuda yayınlarız.

Kimse imtiyazlı değildir.