Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden emekliliğini isteyerek ayrılacak olan Mustafa Yurt, Kavak İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu veda ziyaretleri kapsamında makamında ziyaret etti.

Emeklilik nedeni ile görevinden ayrılan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt veda ziyaretleri kapsamında Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu ziyaret edip helallik istedi. Emekli olmasından dolayı üzüldüğünü belirten Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti, "3,5 Senedir Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ile büyük bir uyum içerisinde çalıştık. Kavak’ı bir mahallesi gibi her zaman öncelik tanıyarak hizmet etti. Keşke Mustafa Başkanımız ile daha uzun süre çalışma fırsatımız olsaydı. Kavak’ımıza bu zamana kadar yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı şahsım ve tüm Kavaklılar adına teşekkür ediyorum. Rabbim bundan sonra ailesi ile sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Kavak’ın ve Kavaklıların her zaman çok daha fazlasını hak ettiğini vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt konuşmasına şu şekilde devam etti, "Bundan sonraki yaşantımda da yine tüm Kavaklıların emrinde olacağım. Sizinle yakalamış olduğumuz bu anlayış ve uyum her türlü takdirin üzerinde. Kişinin en büyük sermayesi iletişim sermayesi. Sizde bunu çok iyi kullandınız. Kavak’a yapılan çalışmalarda zerre kadar bizimde bir emeğimiz varsa helali hoş olsun” ifadelerinde bulundu.