Ziyarette İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer tarafından karşılanan heyet kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

İlk olarak İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz yaptığı konuşmada parti olarak yaptıkları çalışmalar ve Bafra’nın sıkıntıları hakkında bilgiler aktardı.

İYİ Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve heyet başkanı Ersin Kıcır yaptığı konuşmada,’’ Öncelikle partimizin kuruluş aşamasında bölgemizi ve Türkiye’yi karış karış gezen Bafra ilçe teşkilatımıza, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanımız Aydoğan Yılmaz’a ve Avukat Hüseyin Acar’a bir kez daha teşekkür ediyorum.Zaten genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiye Bafrada muhteşem bir program düzenleyerek ağırlanması da bunun kanıtıdır. Dolayısı ile Bafra Türk siyasi tarihine dönem dönem iz bırakmıştır.Bafra sadece tek başına bir ilçe değildir. Batısında Yakakent,Alaçam, Doğusunda 19 Mayıs, Güneyinde Havza ve Vezirköprü’yü de bağlayan bu bölgenin ağabeyi pozisyondadır. Dolayısı ile iki kazık direkle transit geçilecek yer hiç değildir. Girişiyle çıkışıyla önem arz etmektedir.

Barajıyla ülkemize güç ve ışık veren, tarımıyla besin kaynağı sağlayan Bafra’mıza ve bölgemize bu vesile ile sayın genel başkanımızın en yakın zamanda gelmesini bekliyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

İYİ Parti Doğa ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen konuşmasında,’’ Bizler haftalardır Ülkemizin belirli İl ve İlçelerin de dolaşarak Milletimizin ve esnafımızın derdini sıkıntısını yerinde onların dilinden birebir saha inerek dinliyoruz. Gördüğümüz bir gerçek var, Ülkemizin gündemi uzaya çıkmak değil, Boğaziçi Üniversitesi olayları değil, Anayasal Gündemi değil, sokak sokak gezdiğimiz de görüyoruz ki Millet aç, esnaf bitmiş bıçak kemiğe sıyırmış geçmiş. Maalesef dinlemiş olduğumuz vatandaşımızdan öyle şeyler işittik ki bize üzen taraf oldu, ayrıca toplumsal gerginliği de görüyoruz sahada.’’dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar yaptığı konuşmada,’’ Hiç kimsenin ne arka bahçesiyiz, MHP’nin arka bahçesi hiç değiliz, nede Cumhuriyet Halk Partisinin payandasıyız. İyi Partinin kuruluş amacı tek başına iktidar olmaktır. Bundan başka da hiçbir hedefi ve gayesi yoktur.

Tüm yönümüzü tek başına iktidar olarak Milletimize paydalı olmaktır. Biz CHP ile İttifakımız nikahımız Katolik nikahı değil, onlar Cumhuriyet Halk Partisi, bizlerde İyi Partiyiz. Onlardan farklı düşünmekten doğal hiçbir şey olamaz. Partimizin kuruluşuyla birlikte Türkiye’nin kaderini değiştirme konusunda çok ciddi mesafeler yol katlettik. Eğer bu gün İyi Parti olmasaydı, İstanbul, Ankara ve Antalya Belediyesinden bahsedemezdik. Demokrasi adına bu bir ışıktır. Parti olarak, tümüyle her şeyi Mecliste Red oyu vererek eden Red parti de değiliz. Herkese açık olan ve sadece altını çizerek söylüyorum Memleket düşmanlarına kapalı olan bir partiden ibaretiz. Bazen Parlamentoda bazı konularda zaman zaman evet diyoruz bazen de hayır diyoruz. Bu Memleket için hangisi doğruysa onlara evet diyoruz, hangisi yanlışsa olanlarına hayır diyoruz. Doğrusu da budur diyerek fikir ve düşüncelerimizi ifade ediyoruz. Bu gerçekleri asla unutturmamaya devam edeceğiz, onların parlamentoda sesi olmaya devam edeceğiz.‘’diyerek sözlerini tamamladı sorulan sorulara cevap verdi.