İYİ Partinin Kuruluş Yıl Dönümüne Bafra kadrosu da İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz’ın önderliğinde tam kadro katıldı. İYİ Parti'nin 4. kuruluş yıldönümü toplantısı’na İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bafra’nın sevilen siyasetçisi Av.Hüseyin Acar’da katıldı…

Başkan Yılmaz: “Bugün yoğun yağışa ve soğuğa rağmen 4. Yıl kutlamalarımıza katılmak üzere Haliç Kongre Merkezine gelerek iktidara yürüyüş coşkusuna katılan başta Bafra Teşkilatımızın ve İYİ Partimizin tüm fedakar mensuplarına teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hz.Ömer'in adaletinden ayırmasın” ifadelerini kullandı.

Acar Yaptığı Açıklamada:Partimiz kurulduğu günden bu gün‘e göstermiş olduğu mücadele ile birçok siyasi kuruluşlara örnek olmuş ve yeni kurulacak birçok siyasi partilere cesaret vermiştir.

25 Ekim 2017 de tek yürek olup çaktığımız o kıvılcım; bugün, milletimiz göstermiş olduğu büyük ilgiyle, Türkiye’nin tamamında yanan koca bir ateş oldu.

Bizler de, Türkiye’nin gelişen dünyadan kopmasına asla müsaade etmeden, iyi bir ülke için, huzurlu bir toplum için, itibarlı bir devlet, zengin bir millet için, adalet için, özgürlük ve demokrasi için, güçlü ve mutlu bir Türkiye için cesaret ve kararlılıkla çalışmalarımıza sürdürüyoruz ve bıkmadan usanmadan yılmadan sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu doğrultuda partimizin 4. Kuruluş yılını büyük bir heves ve coşku ile kutluyorum.Dedi.