AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevine atanan Hakan Karaduman, ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, il kongresine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağını açıkladı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevine yeni atanan Av. Hakan Karaduman, parti il binasında partililer ve basın mensupları ile biraraya geldi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevinden bir süre önce alınan Muharrem Göksel'in yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile atanan Hakan Karaduman, düzenlediği toplantıda, yapılacak olan il kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geleceğini söyledi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın düzenlediği ilk basın toplantısına partililerin yoğun katılımı olurken, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe ve ilçe belediye başkanları toplantıda hazır bulundu.

Karaduman, yaptığı açıklamada il başkanlığı görevine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oluru ile atandığını belirterek, görevi kendisine devreden Muharrem Göksel'e de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Hakan Karaduman, açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı verirken, "Samsun teşkilatı olarak bize düşen, partimizin kuruluşundan bugüne kadar partiyi benimsemiş, sevmiş ve emek vermiş, yolu bu kapıdan geçmiş herkesi tekrar kazanmak, küskünlükleri, dargınlıkları bitirmek, hiç kimseyi asla ve asla kaybetmemektir. Birlik ve beraberlik içinde görevlerimizi layığınca yapmak, 2019 yılı içinde yapılacak olan çok önemli seçimler arifesinde eksiklerimizi gidererek teslim aldığımız bayrağı daha üst seviyelere taşımaktır. Bizim için bin dost az, bir düşman fazladır. Teşkilat olarak kucaklaşmayı, birleşip, bütünleşmeyi hep beraber en iyi şekilde yapacağımıza canı gönülden inanıyorum" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman toplantı sonrası ise belediye başkanları ile il başkanlığı odasında basına kapalı olarak bir görüşme yaptı.