Kavak Belediyesine bağlı ekipler tarafından kar nedeniyle kapanan ilçe merkezinde ve ilçeye uzak mahallelerde yol açma çalışmaları devam ediyor.

Yoğun kar yağışının yaşandığı bölgelerden biri olan Kavak'ta ekipler seferber durumunda. 7/24 kesintisiz hizmet vermek amacıyla Kavak Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde. İlçe merkezine uzak yakın tüm mahallelere anında müdahale eden ekipler vatandaşların mağdur olmaması için tüm imkanları seferber ediyor.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "İlçe merkezimizde ve ilçeye uzak tüm mahallelerimizde ulaşımın sorunsuz bir şekilde aksamadan devam edebilmesi için ekiplerimiz teyakkuz halinde. Gerek tuzlama gerekse yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollara anında müdahale ediniliyor. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için 7/24 kesintisiz hizmet vermek için var gücümüzle gayret ediyoruz. Fen işlerimize bağlı ekiplerimiz vardiya sistemi ile 24 saat hizmet vermektedir" dedi.

Sarıcaoğlu; "Okul Bahçeleri Önceliğimiz"
Okul bahçelerinde buzlanmanın olmaması için önceliğin okullara verildiğini belirten Başkan Sarıcaoğlu sözlerine şu şekilde devam etti; " Öğrencilerimizin kayıp düşmemesi için okul bahçelerine öncelik veriyoruz. Buralarda yaptığımız tuzlama çalışmalarının etkili olması için sık sık tuzlamalar yapıyoruz. Ekiplerimiz sürekli ilçe de devriye atarak kazaya sebebiyet verebilecek her türlü aksaklığa anında çözüm getirmek için gerekli tedbirleri alıyor. İlçemize uzak yada yakın hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kışı geçirebilmeleri için çalışmalarımıza olduğundan daha çok ağırlık vereceğiz" ifadelerini kullandı