Bafra OSB’de faaliyet gösteren 45 yıllık tecrübesiyle adından sıkça söz ettiren ve yerli üretimde ortaya koyduğu projelerle sektöründe lider bir marka haline gelen DAMSAN MAKİNA SANAYİ Bafralı iş insanı Samsun Sivil Toplum Örgütleri Platformu Genel Başkanı , ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı tarafından ziyaret edildi.
Bafralı hayırsever iş insanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’yı şirketin girişinde karşılayan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtti.

DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’yı şirketi ve fabrikayı gezdirdi. Kocabaş sektördeki başarı hikâyesini, şirketin kurulduğu günden bugüne kat ettiği yolları, vizyonunu, hedeflerini ve bugüne kadar şehrimize ve ülkemize sağladığı katma değerleri , fabrikanın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocabaş, ’’DAMSAN MAKİNA SANAYİ, ihracat noktasında Samsun ve bölgesinin önemli bir değeri olmaya devam ediyor. İmalat sanayiye 45 yıllık tecrübemizle yön veriyor ve her geçen gün ihracat kapılarını tüm dünyaya açıyor, gelişen teknolojiyi takip ederek, üretim ve tasarım aşamasında müşteri faydasına olacak şekilde çalışıyoruz.

Bugün birçok ülkenin karasularında yerli üretim gemilerini yüzdürmenin gururunu yaşıyor. Bizlerle birlikte büyüyen şirketimiz her geçen gün gelişen teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en kaliteli hizmeti ve üretimi sunmayı amaçlayarak bugün geldiğimiz noktada Samsun ve bölgesinin yanı sıra ülkemizin ihracatına ciddi katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz.
Balık unu balık yağı ve yem fabrikaları yapımı, araç üssü ekipmanlar yapımı ve onarımı yaparak müşterimizin ihtiyaçlarını karşıladık. Tarımın yanı sıra denizcilik sektörüne de hitap ettiğimizden dolayı balıkçı gemisi yapımına da başladık. İlk üretimimizin ardından da bugün geldiğimiz noktada karasularımızda ve birçok farklı ülkede Damsan üretimi olan gemilerimiz seyir halindedir. Özellikle Moritanya, Rusya, Abhazya gibi birçok ülkede DAMSAN yapımı gemilerimizin yüzmesi şirketimi, bölgemiz ve ülkemiz adına da gurur verici.” şeklinde konuştu.
Damsan Makina Sanayi’nin tesislerini gezen ve çalışmaları yerinde gören ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı hayranlığını gizleyemedi.

ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı ise kendi yaptığı çalışmalar ve projelerden, şirketlerinden, sivil toplum örgütleri ile olan istişarelerinden söz ettikten sonra ,’’DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU yönetimini ve personellerini, çalışanlarını ve sizleri yaptığınız bu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etmek isterim. Sizlerin çalışmalarını takip etmekteyim. Ben bu kadar Bafra bölgesine ve ülkemizin ekonomisine katkı sağladığınızı bilmiyordum. Genç müteşebbislerinde bir şeyler yapacağına herkesin inanması gerekir. Yolunuz açık, işleriniz bereketli , başarılarınız daim olsun.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette ASTAŞ JUKİ Karadeniz Bölge Koordinatörü Selçuk Aşcı’da hazır bulundu.