Kırcalı, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde Hıdırellez şenliklerine, Atakum’da AK parti İl Kadın kolları başkanlığının düzenlediği piknik, Samsun’da Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu etkinliği, Mübadele ve Karadeniz Rumeli dernekleri Federasyonun düzenlediği Gölle Bahar Bayramı şenliği, Opera yıldızları konseri, Bafra’da İmam Hatip Platformu toplantısı gibi etkinliklere katıldı.

AK parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: TBMM faaliyetlerimiz dışında sürekli Samsunumuz ve ilçelerimizde halkımız, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve teşkilat mensuplarımızla bir ve beraber oluyoruz. Düzenlenen etkinliklere, halkımızın düğün, nişan, mevlit, cenaze gibi mutlu hüzünlü günlerinde yanlarında olmaya sevinç ve hüzünlerini paylaşmaya çalışıyoruz.

Samsunumuz 1.300.000 Nüfusu, 17 ilçesi 9.500 Km2 den büyük yüzölçümü, ülkemizi besleyen Bafra ve Çarşamba ovaları ilebüyük ve harika bir şehirdir. Samsunumuz Spor, Sağlık, Lojistik ve Tarım kentidir. Son yıllarda bu cazibe alanlarına Turizmde eklenmiştir. Organize sanayi bölgeleri ile sanayi, eğitim yatırımları OMÜ ile eğitim ve kültür şehridir. Yaptıklarımız bulunuyor, proje haline gelmiş olan yapılacak olanlar var. Eksikliklerimiz bulunuyor. 1 Kasım 2015 tarihinden bugüne kadar geçen 1.5 yılda 17 ilçemizi defalarca ziyaret etme imkanımız oldu. Etkinliklere, toplantılara katıldık. Ziyaretlerde bulunduk. Kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve teşkilatlarımızla görüşmeler yaptık. Bakanımız, Genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkanlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Hemşerilerimizin talep ve beklentileriniz biliyoruz. İnşaallah bunları da karşılayacağız. Her zaman olduğu gibi halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz.