Kırcalı Çarşamba’da sırasında esnafları ziyaret etti. Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü ile Adalet ve meslek yüksekokulunda incelemelerde bulundu. Akşam ise mahallelerde hemşerilerine hitap etti. Milletvekili Kırcalı’nın Çarşamba ziyaretine Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, meclis üyeleri, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

KIRCALI: 3 İLÇEMİZ DOĞAL GAZA KAVUŞACAK

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bakanımız, genel başkan yardımcımız, milletvekili arkadaşlarımız, büyük şehir belediye başkanımız, il başkanımız, ilçe belediye ve parti başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, SKM’lerimiz, teşkilat kademelerimiz üye ve delegelerimizle beraber çalışmalarımız il başkanlığımızın koordinesinde devam ediyor. Hemşerilerimizle buluşuyoruz. Bu çalışmalarımız devam ederken diğer yandan ilçelerimiz içinde önemli hizmetler için adımlar atılmaktadır.

Alaçam, Kavak ve Yakakent ilçelerimiz inşallah doğalgaza kavuşacak. Bunun gerçekleşmesi için ön görüşmelerimizi belediye başkanlarımızla yapmış, ciddi bir hazırlıktan sonra ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak ile görüşmüştük. Genel Başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan 3 ilçemize doğal gaz müjdesini vermişti. 3ilçemizin daha doğal gaza kavuşacak olmasından ve katkılarımızdan dolayı çok mutluyuz.

BİZ ÇALIŞIYOR ANLATIYORUZ BAZILARI YALAN KONUŞUYOR

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: Biz ülkemizin ve ilçemizin her yerini geziyor, milletimizle buluşuyor, broşürlerimizi dağıtıyor, 18 maddeyi açık bir şekilde halkımızla paylaşıyoruz, ama bazıları konuşacak bir şeyi olmadığı için susmak yerine yalan konuşuyor. Önce rejim değişiyor yalanını attılar. Sonra meclis fesih yetkisi var dediler. Peşine gençler 2 yıl milletvekilliği yapacak emekli olacak diye konuştular, tek adamlık dediler, HSYK seçimleri ile ilgili yalan konuştular, bu yalanlarına Cumhurbaşkanlığı kararnamesi maddesi ile devam ettiler. Mahkemelerin bağımsız ve tarafsız olması gerekir maddesine bile itiraz ettiler. Ama hepsi çürüdü. Çünkü dedikleri gibi bir durum yok. Milletimiz tüm bunları görüyor. Konuşulan yalanlardan ise büyük rahatsızlık duyuyor.