Her fırsatta Samsun ve ilçelerini ziyaret eden ve programlara katılan milletvekili Kırcalı Samsun, Terme, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerini ziyaret ederek çeşitli programlara katıldı. Alaçam ilçesinde ki ziyaret de ise 15 Temmuz şehidi Muhammet Ali Aksu’nun kabrini ziyaret etti. Milletvekili Kırcalı Samsun’da İmam Hatip Platformu üyeleriyle beraber oldu. Terme ilçesinde ise Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret ederken, Bafra’da ilçe başkanlığının düzenlediği yemeğe katıldı ve Bengü yayla şenlikleri ve güreşlerini izledi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Şili Türkiye Parlamentoları arası dostluk grubu yönetim kurulu başkanı Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:  14 Temmuz’a kadar Samsundayız. Daha sonra FETÖ ihanetine karşı milletimizin yazdığı 15 Temmuz destanı için Ankara’da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte TBMM bir araya geleceğiz.

TBMM’nin tatilde olması dolayısıyla bir süredir Samsunumuzdayız. Merkezde ve ilçelerimizde düzenlenen programlara katılarak her zaman olduğu gibi hemşerilerimizle beraber olduk.  Beraber olmaya devam edeceğiz. Siyaseti milletimiz için milletimizle beraber yapıyoruz. AK Parti ülkemiz ve insanlarımız için hedefleri olan, günlük düşünmeyen bir partidir. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız yıllar önce 2023- 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koydu. Bizde bu hedefler için gece ve gündüz demeden çalışıyoruz.  AK Parti iktidarında kalite ve hizmet sürekli yükselmiştir. Yükselmeye de devam edecektir. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın liderliğinde AK Parti kadroları bunun için çalışmaktadır.

Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız zaman ve mesai kavramına bakmadan yeri geldiğinde 24 saat çalışmaktadır. Hepimiz buna uymak zorundayız.  Milletimize hizmet yolunda fedakârlık şarttır.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na (Deaflympics) 2017’de ev sahipliğini Samsunumuz yapacaktır. Samsun, bu yıl birbirinden önemli şampiyonaları organize edecek. Samsun bu organizasyon ile olimpiyat heyecanı yaşayacak.  Bu heyecan ilçelerimizde de yaşanacaktır. Binlerce sporcu ve seyirciyi Samsunumuz da ağırlayacağız. Olimpiyatalar ve diğer organizasyonların ilimizde yapılacak olması nedeniyle pek çok hizmete kavuşmaktayız. Bakanımız ve bakanlığımız, büyük şehir belediye başkanımız ve büyükşehir belediyemiz yoğun çalışmalar yapmaktadır. Samsunumuz önemli bir tanıtım imkânına kavuştu. Bu organizasyonların ilimizde yapılması Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın emekleri ile olmuştur. Çok teşekkür ediyoruz.