İftara Milletvekili Orhan Kırcalı ve eşi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Lösev Bafra temsilcisi Erol Korkmaz ve eşi ile birlikte Lösemi hastası çocuklar ve aileleri katıldı. Milletvekili Kırcalı burada bir konuşma yaptı.

AK Parti samsun Milletvekili iftar sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: 16.Uluslararası Lösemili çocuklar haftası kapsamında Bafra belediyemizin katkıları ile yapılan etkinlikler önemli bir farkındalığı sağlamaktadır. Bu nedenle Lösev Bafra temsilciliğine, başkanı Erol Korkmaz ve Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin beye teşekkür ediyorum. Ülkemizin her yerinde ki Lösev temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum. Lösemi ve kanserle savaşta hepimiz birer gönüllüyüz.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı:  Lösev,  lösemili ve kan hastası çocuklarımızın sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmaktadır. Ne yazık ki ülkemizde her yıl 2000’den fazla yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkmaktadır. Lösev, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Bu anlamlı faaliyetleri için teşekkür ediyorum. Lösev’in düzenlediği her etkinliğe katılmakta ve destek olmaktayız. Çocuklarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.