Kızılırmak'ta sevgilisi olduğu belirtilen kişi ile akıntıya kapılan Osman E'nin bulunması için başlatılan çalışmalar 4'üncü gününde devam edecek.

50 KİŞİLİK EKİP ARIYOR
Çalışmaların üçüncü gününde dün Osman E'nin bulunması amacıyla sağlık, itfaiye, emniyet, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yanı sıra Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı dalgıçlarından oluşan 50 kişilik ekip çalışma yaptı. Osman E'nin babası Yaşar E. de bir süre arama çalışmalarını izledi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de aileye başsağlığı dileyerek, yapılabilecek ne varsa yapacaklarını söyledi.

HAVA KARARANA DEK SÜRÜYOR
Suda ve nehir boyunca kıyıda arama yapan ekiplerin çalışmasından sonuç çıkmadı. Havanın kararması üzerine ekipler, çalışmalara yarın devam etmek üzere ara verdi.

Bafra'da Fatih Mahallesi'ndeki Çetinkaya Köprüsü civarında önceki gece saatlerinde suda akıntıya kapılarak gözlerden kaybolan Belgin Ş. ile sevgilisi olduğu belirtilen Osman E'nin bulunması amacıyla çalışma başlatılmış, Belgin Ş'nin cansız bedeni ırmak kenarında çalılara takılmış halde bulunmuştu.