01 Ekim cumartesi günü yapılacak olan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimi için aday olan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı ziyaret ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti  belirterek 01 Ekim cumartesi günü yapılacak olan Bafra TSO Başkanlık seçiminde aday olan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibine yaptığı açıklamada,’’Yapılacak olan Bafra TSO seçimlerinde kim kazanırsa kazansın ama ilk önce Bafra’mız ve Bölgemiz kazansın. Çalışmalarınızda ve seçimde de başarılar diliyorum.’’dedi.

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ise,’’01 ekim cumartesi günü yapılacak olan Bafra TSO başkanlık seçimleri için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı, ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Sadece Bafra’da değil 19 Mayıs ilçesi, Alaçam İlçesi ve Yakakent ilçelerinde birbirinden değerli iş insanları ile bir araya gelerek ilçelerimiz için ve bölgemiz için neler yapabiliriz istişarelerinde bulunuyoruz. Bizleri makamında kabul eden Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a ekibim adına teşekkürlerimizi sunmak isterim.’’diyerek sözlerini tamamladı.