Kovid-19 önlemleri kapsamında cerrahi maske üretimi yapılan Bafra  Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş beraberinde müdür yardımcıları Gamze Nur Tuncer , Hatice Şahin Çinka ile birlikte

DAMSAN MAKİNA SANAYİ Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı Bafra OSB’de bulunan işletmesinde ziyaret ederek okula sağlamış olduğu maddi ve manevi destek için teşekkür ettiler.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten DAMSAN MAKİNA SANAYİ Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,’’ Okulda yapılan projeleri, etkinlikleri ve üretim çalışmaları  Bafra  Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş’tan dinledim. Oldukça memnun oldum. Bende bir meslek lisesi mezunu olarak gurur duydum. Heyecanınızı kaybetmeyin. Çalışmalarınızı devam ettirin.  Maddi ve manevi olarak size her türlü desteği vermeye hazırım .

Üretilen her ürününüze talibiz, her türlü ihtiyacınız da ulaşmanız yeterli. Bu süreçte çok güzel bir çalışma yürütmüş olduğunuzu görüyorum. DAMSAN MAKİNA SANAYİ  tüm gücüyle sizlere destek olacaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Bafra  Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş ise ziyarette yaptığı açıklamada,’’

KENDİMİZİ DAHA GÜÇLÜ HİSSEDİYORUZ

Sizin gibi okulumuza destek olmaya çalışan insanlar sayesinde kendimizi daha güçlü hissediyoruz.

Okulumuzda  18 Mart'tan bu yana maske üretiyoruz. Bugüne kadar binlerce maske yaparak ihtiyaç duyan kurumlara verdik.Üretime gönüllü arkadaşlarla devam etmekteyiz. Sadece mesleki bilgisi olan değil, her branşta öğretmenlerimizde bu sürece destek veriyor. Makine bilgisi olan ev hanımlarımız da evlerinden bizlere destek oluyor.

Meslek liseleri olarak zor günlerde ülkemize nefes olmaya çalışıyoruz.

Bu, bizim için çok önemli. Başlarda 2 bin olan günlük üretimimizi 8 bine kadar çıkarttık. İhtiyaçlara karşılık verebilmek adına bir atölye daha oluşturduk. Koruyucu kıyafet atölyesi kurup günlük 150 elbise dikerek ülkemize nefes olmaya çalışıyoruz. Bizleri destekleyen Bafra Kaymakamlığına , sivil toplum kuruluşlarına ve her zaman yaptığı çalışmalarla ve projelerle Bafra bölgesinde ilklere imza atan DAMSAN MAKİNA SANAYİ Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a çok teşekkür ederim."dedi.