AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, her Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği 2 günlük iftar programları Çarşamba ilçesi Irmaksırtı mevkisindeki evinin bahçesinde gerçekleştirdi.

2-3 Haziran Cuma ve Cumartesi günü gerçekleştirilen iftar programlarına AK Parti Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin.Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetimi  İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gaziler, Şehit Aileleri, İş adamları, İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları, Ziraat Odaları, İş Adamı Dernekleri, İşçi ve Memur Sendikaları, Esnaf ve Sanatkarları Meslek Odaları, Spor Dernekleri, Vakıflar Hemşehri ve Engelli Dernekleri, Sivil Toplum Kuruluşları'nın başkan ve temsilciler, Muhtarlar, Yerel ve Ulusal Medya ile İnternet Medyası temsilcileri katıldı.

İftar programına katılımlarından ötürü herkese ayrı ayrı teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "Rabbim bizleri Ramazan ayına eriştirdi, mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı da göstermeyi nasip eylesin. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve sağlık içinde her birimizi nice Ramazanlara ve bayramlara ulaşmayı nasip eylesin." dedi.

Kur-an'ı Kerim okunması ve yemek duası yapılmasının ardından bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Köktaş ailesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve iki gün olarak gerçekleştirdiğimiz iftar programımıza katılımlarınızdan ötürü sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayı, manevi iklimlerin birleştiği ve insanların yardımlaşmasının en üst seviyeye çıktığı aylardan bir tanesidir. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum.

Bizler burada gönüllerimizdeki heyecanla, emniyet ve güven içerisinde iftarlarımızı açıyoruz. Ama top, silah mermilerinin, tank seslerinin altında oruç ibadetlerini yerine getiren dünyanın farklı farklı yerlerinde birçok Müslüman kardeşimiz var. Allah onlara da kolaylıklar versin. Bizim güven ve huzur içerisinde ibadetlerimizi yapmaya vesile olan, bu ülke için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yine bu uğurda canlarını feda etmeye hazır olan, uzuvlarını kaybeden, hastanelerde tedavi olmak için yatan tüm kardeşlerimize Allah'tan şifa diliyorum. Rabbim aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara fırsat versin, ülkemiz üzerine kirli hesapları olan alçakları, kalleşleri asla sevindirmeyeceğiz. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz o hainlerin hesaplarını her zaman bozacaktır. Ülkemizin ve milletin refahı, huzuru ve mutluluğu için bizler gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz diyorum; Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin, Ramazan bayramımız şimdiden mübarek olsun, bizi size sizleri Allah'a emanet ediyorum." diye konuştu.