Kuruyemiş, bakliyat, baharat ve şekerleme ürünlerinde geniş bir pazara sahip olan firma, müşterilerini, uygun fiyatlarda ve zengin çeşitlilikte günlük taze gıda ürünleriyle buluşturuyor.

KALİTELİ VE HESAPLI ÜRÜNLER

Firmanın kurucularından Engin Sezgin, Köyden Halka markasıyla ilgili şunları söyledi; “Yedikır Kuruyemiş ismiyle 1996 yılından bu yana kuruyemiş üretiminde ve toptan satışında Türkiye geneline hizmet verirken, 2020 yılı itibariyle şirketimizin yönetim kurulu kararıyla zincir market sektörüne girmeye karar verdik. Ürünlerimizin büyük bir kısmı bizim ve anlaşmalı olduğumuz ve şirketimizin denetiminde olan tarlalardan toplanarak bütün hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun olarak fabrikalarımızda özenle üretilerek siz değerli tüketicilerimize Köyden Halka markası adı altında sunulmaktadır. Öncelikli hedefimiz, aradaki aracıları kaldırarak, Köyden Halka markasının kaliteli ve hesaplı ürünlerini sizlerin beğenisine sunmaktır "dedi.

GÜVENİLİR GIDANIN ADRESİ

Konuşmasına devam eden Sezgin açıklamasında "Gıda ürünlerimizi, mağazalarımızda günlük ve taze olarak müşterilerimizle buluşturuyoruz. Günlük olarak ürünlerimizi bizzat denetliyoruz. Bütün gıda ürünlerimiz, 22000 Gıda Güvenliği, 10002 Müşteri Memnuniyeti ve İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikalarına sahiptir. Her gelir düzeyine hitap eden gıda ürünleri çeşitlerimizi değerli halkımızla buluşturarak onların ihtiyaçlarına en iyi düzeyde karşılık vermeyi hedefliyoruz. Subaşı Şubesi ve Havza Şubesi başta olmak üzere Samsun genelinde 15 yeni şube açmayı hedefliyoruz. Hizmet ağımızı her geçen gün güçlendirerek kısa zamanda Türkiye genelinde kurumsal düzeyde bir marka olmak için hizmetlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verdi.