Başkan Özbalcı mesajında; “ Her yeni yıl; hayata dair yeni bir başlangıçtır. Umutlarımızı koruyarak, hayallerimizin ve ideallerimizin tekrardan filizlendiği, bütün güzel duyguların yeniden canlandığı, sağlık, huzur ve mutluluk dolu yaşam beklentilerinin arttığı, geçmiş yılda yaşanan acı ve üzüntülerin bir nebze olsun unutulduğu, ümit ve heyecanla dolu bir seneyi karşılayacak olmanın mutluluğudur; her yeni yıl.

Belediyemiz olarak bizlerde yaşanabilir bir Ladik adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakıyor ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisinde 2018 yılında da hemşerilerimize en iyi hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindiğimizi belirtmek istiyorum.Allah nasip ederse, yeni yılda; yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yolumuza devam edeceğiz. İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bütün bu güzel duygular ile Karadeniz’in güzide ve şirin ilçelerinden olan Ladik’imizde yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu tüm hemşerilerimle paylaşıyor,2018 yılının başta ülkemize, ulusumuza, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılar sunarım”