Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı TBMM Eski Başkan Vekili Sayın Meral Akşener 31 Mayıs 2016 Saat: 19.30’ da Bafra’ya yapacağı ziyaret ve Bafra eski kapalı spor salonunda gerçekleşecek Meral Akşener Bafralılar buluşmasına tüm halkımızı davet ediyoruz.

                     MHP’de gelinen süreçte artık kongre için hiçbir engel kalmamıştır. Olağanüstü tüzük kurultayımızı gerçekleştirmek için önümüzde hiçbir engel olmamasına rağmen, farklı ilçelerdeki mahkemelerin hukuku da yok sayarak verdiği kararlarla olağanüstü tüzük kurultayımız engellenmişti. Fakat gelinen son noktada Yargıtay 18. Hukuk Dairesi kongrenin yapılması noktasında kesin olan kararı vermiştir. Olağanüstü tüzük kurultayımızın yapılması anlamında önümüzde hiçbir engel kalmamış olup yetki ve görev artık çağrı heyetinde ve MHP Genel Kurulundadır.

                   T.B.M.M Eski Başkan Vekili, MHP Genel Başkan adayı Sayın Meral Akşener 31 Mayıs Salı Günü Bafra’ya geliyor. Akşener Saat 19.30’da Bafra Eski Kapalı Spor Salonu’nda halkımız ile buluşacak ve halkımıza hitap edecek, 22.30’ da Bafra Öğretmenevi’nde teşkilat başkanları ve MHP Üst Kurul Delegeleri ile istişare toplantısı yapacaktır.

                   Mensubu olduğumuz hareket karşımıza çıkacak her engeli güçlenerek aşacak yeteneğe ve şuura sahiptir. İçinde bulunduğumuz bu süreçten de Allah’ın izni keremi ile birlik ve beraberlik içerisinde güçlenerek çıkacağız. Hareket olan yerde bereket vardır. MHP Genel Başkan Adaylarımızdan Sayın Meral Akşener’in bir süredir devam eden yurt gezilerinde gittiği her yerde ümitle ve sevinçle karşılandığını gururla izliyoruz. Bu kapsamda Meral Akşener’i 31 Mayıs Salı Günü Bafra’da ağırlayacak olmak bizleri sevindirmiştir. Tüm halkımızı davet ediyoruz. Milletimizin ve Türk İslam Aleminin içinde bulunduğu bu kötü gidişe dur diyecek her şeyi geliştirerek değiştirecek alternatif artık vardır. Güneş yeniden doğacak, Türk İslam Paktı yeniden kurulacaktır.

                     Bu vesileyle çok değerli hemşerilerimizi, misafirimizi ağırlamaya ve Sayın Meral Akşener ile hemhal olmaya davet ediyoruz.

                                                                    TERTİP KOMİTESİ ADINA

                                                                         Av. HÜSEYİN ACAR