Korona virüsüne karşı yaşam mücadelesi sürdüren hemşire Meral Arbağ, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetmişti.

Meral hemşire için önce çalıştığı Bafra Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi.

Bafra Devlet Hastanesi Anestezi Uzmanı Erdal Kömürcü yaptığı konuşmada, Meral kardeşimin hastalığı boyunca çok uğraştık ama yetemedik maalesef. Kömürcü Arbağ için mesleği ve insanlara hizmet için canla başla mücadele ettiğini söyledi.
Samsun Valisi Dr. Zulkif Dağlı ise, Bugün sağlık çalışanları olarak çok üzgün bir anı hep birlikte yaşıyoruz. Dün akşam haber aldığımız andan itibaren yakınlarımızla arkadaşlarımızla bu üzüntüyü yaşamış olduk. Şuan burada gözyaşlarını tutmaya çalışan sizlerin bu yoğunluğu kardeşimizin ne kadar çok sevilen, ne kadar çok itibarı olan ve çevresine ne kadar çok faydalı olan bir kişi olduğunun da bir ispatıdır. İnşallah biz ömür dünyasının da biz böyle olacağına inanıyoruz. Dağlı son olarak, Allah rahmet eylesin sağlık çalışanlarının da tekrardan başı sağ olsun” diye konuştu.

Arbağ’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından bafra asri mezarlığa defnedildi

Cenazeye Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI,Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Samsun Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Mehmet Kılıç, Bafra İlçe Saglık Müdüru Dr.Aytaç Akın,Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi, Dr. Ahmet İsmailoğlu,Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ve İş Arkdaşları katıldı.