MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaro Turna Yaptığı Basın Açıklamasında:Yıllarca fetöcüler ile birlikte iş tutan, duruş gösteren, Fetö liderini Amerikadan getirmek için her programda methiyeler dizen, genel başkanlarına YALAKALIK olsun diye bire on katanlar, konumlarını korumak yada daha fazla nemalanmak adına hala aynı yöntemi kullananlar, Cumhurbaşkanlığı forsunda onaltı Büyük Türk devletinin sadece ismini ezberleyip ruhunu anlamayan, Tarih şuurundan yoksun,milletimizin milli değerlerini ortadan kaldırmak için var gücü ile mücadele edip buna da demokrasi deyip , baskıcı ,gerici zihniyetten kurtulma olarak isimlendirenler sosyal medyada kraldan fazla kralcı olmaktadırlar.

DARBEYE KARŞI GELEN İLK DEVLET BAHÇELİDİR

Bazı gerçekleri tekrar hatırlatmak gerekir ki on beş Temmuz gecesi televizyonlara ilk çıkan ve darbeye karşı gelen ilk siyasi liderin kim olduğunu, devlet içinde hangi cenaha mensup insanların mücadele verdiğini kamuoyu çok iyi bilmektedir

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bile gece saat 00:22'de TV'ye çıkıp çağrı yapmış iken saat 10:00'da 1 milyon üyemiz ile meydanlardaydık diyerek kamuoyunu yönlendirmeye çalışanlar, darbe oldu hükümet düştü çığırtkanlığının arasında ve hükümetin hiçbir bireyi ortada yok iken yapılan ilk siyasi konuşmanın sayın Devlet Bahçeli tarafından yapıldığını, elini değil kellesini uzattığını unutturmaya, pijamaları ile televizyon karşısındaki hallerinin pişmanlığını bastırmaya çalışmaktadırlar.

TÜRKLÜK BEDENİMİZ İSLAM RUHUMUZDUR

Bu doğrultuda şu çok doğrudur ki, bu millet vatanını, devletini, gerçekten sevenler ile, bulunduğu mevkileri kullanarak hangi siyasi anlayışın mensuplarının kısa sürelerde zenginleşip ülke içinde burjuvazi oluşturduğunu gayet iyi bilmektedirler.

“Türklük bedenimiz İslam ruhumuzdur”diyen bir hareketi anlamayanlar geçmişte olduğu gibi gelecektede yok olmaya mahkumdurlar.

Öğretmen sadece okul sınırları içerisinde karşılaştığımız insanlar değildir. Eğer bir öğretmen hayatınıza dokunmuyorsa, hayatınızı değiştirmiyorsa, sizi başka biri haline getirmiyorsa öğretmen değildir. Sadece kendisinden anlatmasını istenen şeyi anlatıp giden, hayatınızın içinde bir yeri olmayan, size saygı duymayan, içinize dokunmayan birinin gerçek hayatta size bir şeyler kazandırması oldukça zordur.

KENDİ BAŞKANINA YAĞDANLIK OLUYORLAR

Kırmızı çizgimiz olan Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi için Bafra'daki bir EBS başkanının " Genel Başkanımız Ali Yalçın ın milliliğini sorgulamak bir siyasi partinin başkanına kalmamıştır. " ifadesini kullanabilmesi büyük bir saygısızlıktır ve bu kişi aynı zaman da bir öğretmendir böyle bir zihniyete ve söylemlere sahip bir kişinin kaç tane çocuğun hayatında bir yeri olabileceği de aşikardır ayrıca bu saygısızca ifadeyi kullanabilme cesaretini kimden ve nereden aldığını da merak etmekteyiz. Kendi başkanına yağdanlık olacağım diye, genel başkanının asla tasvip etmeyeceği bir hadsizliğin cezasız kalmayacağını düşünmekte, aksi halde gereğini, kendi genel merkezimiz ile istişare yaparak kamuoyuna bildireceğimizi belirtmek isteriz.

BÜTÜN GÖREVLERİ YAPTIK

15 Temmuz ile başlayan süreçte Türkiye'nin tekrar ayağa kalkması için Yenikapı Mitingi ile başlayan tabandaki güzel birlikteliğe her türlü eleştiriye, hakaretlere ve partimizin bölünmesine rağmen MHP Ülke menfaatlerini düşünerek hem Bafra genelinde hem de Türkiye Genelinde üzerine düşen bütün görevleri yerine getirmiş Siyasi Rant elde edebileceği bir çok olayı gündeme bile getirmemiş iken bu gün bazı makamlara gelmiş olan kişilerin Tabandaki bu birlikteliği bozma çabasında olması ne kendilerine nede Ülkemize hiç bir artı katmayacak aksine büyük zararlar verecektir bu asla unutulmadan hareket etmekte fayda vardır.

Türküm

Doğruyum

Çalışkanım...

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe Başkanı

Barbaros Turna