MHP Bafra Teşkilatı İstanbul`da gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu şehit olan 30 Polis memuru için Bafra Emniyet teşkilatına taziye ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, " İnsan kanından beslenen, en küçük acıma duygusuna, vicdan kırıntısına sahip olmayan şerefsiz terör cellatları İstanbul’u kana bulamıştır.

HAİNLER SAHNEYE ÇIKDI

Hainler bir kez daha sahneye çıkmışlar ve Türkiye’yi yasa boğmuşlardır. İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena yakınında ve Maçka Parkı’nda düzenlenen terör saldırılarında canlarımız gitmiş, evlatlarımız şehit edilmiş, milli yürekler kasıp kavrulmuştur. Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçileri hunhar ve hayasız eylemlerine bir yenisini daha eklemişlerdir. Sonuç itibariyle 30’u polisimiz olmak üzere 44 kardeşimiz şehit düşmüş, 155 kardeşimiz de yaralanmıştır. Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir. Sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını istemektedir. Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak,

TERÖR BİR İNSANLIK SUÇUDUR.

Türkiye’nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar imha edileceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur. Terör bir insanlık suçudur. Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzur ve barışa karşı gelen zulmün ve zilletin alçak taşeronlarıdır. Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu günlerde karanlık ellerin, kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir” dedi. 

 

MHP ilçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen ziyarete,Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma,Türk Eğitim-Sen Başkanı Hakan Eroğlu ve TÜRKAV Başkanı Sami Keskin katıldı.