Dün Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım İlçe Başkanı Kendi Şahsi Sosyal Medya Hesabından Raferandum da Hayır diyeceğim paylaşımının ardından görevine son verilmişti.

İL BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada İlçe Başkanı Av.Ali Korkmaz’ın paylaşımının Devlet Bahçeli,Genel Merkez Divan Kurulu Merkez Yürütme Kurulu,İl ve İlçe Teşkilatlarıyla uyumu ve bütünlüğünü bozduğundan dolayı görevine son verilmiştir demişti.

DÜN AKŞAMA DÖNELİM

İlkadım ilçe Başkanı Raferandum da hayır diyeceğim paylaşımını yaparken aynı saatlerde Mhp Bafra Belediye Meclis Üyesi Av.Ali Kaplan Kendi Şahsi Sosyal Medya hesabından bende Raferandumda Hayır diyeceğim paylaşımında bulundu.

2 AY ÖNCE DE BENZER PAYLAŞIMLAR YAPMIŞTI

Bafra Belediye Meclis üyesi Ali Kaplan 2 ay önce kendi şahsi sosyal hesabından devlet bahçeliye destek vermediğini ve atama ile gelen Bafra ilçe teşkilatınıda tanımadığını ifade etmişti.

GÖZLER İL BAŞKANI TANER TEKİN DE

Raferandum da hayır diyeceğim paylaşımının ardından ilkadım ilçe başkanının görevinden alınmasını sağlayan Taner Tekin’nin MHP Bafra Belediye meclis üyesi Alı Kaplan’ın paylaşımına nasıl tepki verecği merak konusu oldu.