Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turnave yönetim kurulu üyeleri Bafra Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek burada Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile bir araya geldi.

EMİR VE GÖREVLER VAR
Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ‘Milliyetçi Hareket Partisi tabanında bazı yanlış etkileşimler oluştu. Beklentiler faklıydı. Gönül burada farklı şekilde de olmakta isterdi. Sonuçta burada olmaktan da bir sıkıntı görmüyoruz. Fakat bize verilen bir emir ve görev var. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman bir sorumluluk olmuştur. Kişisel çıkarların önemli olmadığı ülke çıkarlarının önemli olduğu bir davayı temsil ediyoruz.

YÜKSEK OYLA SEÇİMİ ALACAĞIZ

İnşallah Bafra ilçesini Cumhur İttifakının adayı Hamit Kılıç ile yüksek bir oy oranı ile Bafra`yı alacağız. Genel Başkanlarımız bu şekilde uygun gördü ve bizim eleştiri yapmak gibi bir yetkimiz yok. Çünkü onlar büyük resme bakıyor’ dedi.

EN GÜZEL CAVABI VERECEĞİZ

Turna`nın ardından konuşan Başkan Hamit Kılıç ise ‘Çok değerli başkanlarım neticeyi çok güzel ortaya koydular. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın birlikte yaptığı, yürüttüğü Cumhur İttifakının en iyi şekilde bizlerde Bafra`da bundan sonraki süreçte de yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz sürekli bir aradayız. Görüşüyoruz konuşuyoruz. Bizim bir araya gelmemiz kadar doğal hiçbir şey yok. Allah`ın izni ile Genel Başkanlarımızın çizdiği yolda en iyi şekilde yürüyeceğiz. Amacımız ilçede en yüksek oyu alarak Genel Başkanlarımızın huzuruna çıkmaktır. Bu oy oranı ne kadar yüksek çıkarsa Cumhur İttifakına karşı olanlara en güzel cevap olur’ dedi.

Ziyarete MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bafra ilçesinin Cumhur İttifakı Adayı olarak gösterilen Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, ve teşkilat üyeleri hazır bulundu.