Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına bağımsız olarak aday olan bağımsız Samsun milletvekili Erhan Usta’ya MHP’liler tepki gösterdi.

Mhp’li bir grup yaptığı açıklamada;Erhan Usta İstanbul’da bulunan Hangi Samsunlular Derneğine üye Şimdiye Kadar bu derneklerin hangi etkinliğine katıldı.Kendisine Sormak lazım.

20 YILLIK SİYASİ HAYATI VAR

Erhan Usta 57.Hükümet Döneminde Başbakan Yardımcısı Sayın Devlet Bahçeli'nin ekonomi başdanışmanlığını yaptı. Devlet Planlama Teşkilatındaki (yeni ismiyle Kalkınma Bakanlığı) ‘nda bulundu. Yıllık Programlar ve Konjonktür Değerlendirme Genel Müdürü ve Haziran 2009'da Müsteşar Yardımcısı oldu. Yaklaşık 20 yıllık bürokrasi hayatında bakanlıklarla ve hükümetlerle en üst düzeyde kesintisiz çalıştı. Erhan Usta, Özellikle son 10 yılda, Kalkınma Planı, orta vadeli programlar ve makroekonomik politika hazırlıklarının teknik koordinasyonunu yürüttü. 2 Dönemdir Milletvekilliği yapıyor. Bu kadar yıldır Büroksi’de ve Siyasette  olan Erhan Usta, Samsun için hangi proje’ye imza attığını söylerse bizlerde öğreniriz dedi.