AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı önce Terme içesinde partisinin İlçe divan toplantısına katıldı ve daha sonra esnafları ziyaret etti. Terme Engeliler Derneğini ziyaret ederek engelli vatandaşlarla buluştu.

İŞLETME FAKÜLTESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Milletvekili Kırcalı ilk adım ilçesinde ise 11. Balkan Türkleri kongresine katılarak bir konuşma yaptı. Kongre sonrasında vatandaşları ziyaret etti. Milletvekili Kırcalı Çarşamba ilçesi Dik bıyık Mahallesinde ise esnaf ziyaretleri yaptı. AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Bafra ilçesinde ise çeşitli incelemelerde bulundu ve ziyaretler yaptı. Milletvekili Kırcalı Bafralı hayırsever iş adamı Akif Arslan’ın yaptırmakta olduğu İşletme Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

BİRİNCİYE ÖDÜL VERDİ

İklim Değişikliği Konusunda Farkındalık Geliştirme Projesi kapsamında İklim Değişikliği konulu Lise Fotoğraf Yarışmasında 1.lik ödülüne layık görülen Salih Kürşat ÖZTÜRK'ü okulunda ziyaret ederek tebrik etti. Bafra Belediyesi eski meclis üyesi İsmail Çağlayan’ın babası Ahmet Çağlayan ile Cemal Musaoğlu’nun eşi Hakime Musaoğlu’nun cenazelerine katılarak ailelerin acılarına ortak oldu. Milletvekili Kırcalı Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

ŞAMPİYONLUK GECESİNE KATILDI

Öğretmen ve öğrencilerle birlikte oldu. Badminton U17 Avrupa Şampiyonasında 2. olan öğrencileri tebrik etti. Bafra İlçe Sosyal Hizmet Merkezi ile İlçe Belediye Başkanlığının birlikte düzenledikleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına ile Bafra 1453 Fetihspor’un şampiyonluk gecesine katıldı.

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “ Partimiz kurulduğu günden itibaren Partimizin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önü kesilmek istenmektedir. Bu Türkiye ve AK Partinin önüne kesme oyunlarıdır. 15 yıllık sürece baktığımızda önce Cumhurbaşkanımız yasaklı hale getirildi. 2002 yılında ilk kapatma davası açıldı.

2007 yılında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in görev süresinin dolmasının ardından yeni cumhurbaşkanının kim olacağı gündeme geldi. Bu dönemde hem 367 krizi çıkartıldı hem de ülkemizin çeşitli yerlerinde Cumhuriyet mitingleri ismi kullanılarak ordu göreve mitingleri düzenlendi. 27 Nisan 2007'de Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden, daha sonra "e-muhtıra" olarak adlandırılacak bir basın açıklaması yapıldı. Bu olanlarda yine seçimler öncesiydi. 2007 de seçim vardı. Seçimleri birkaç ay öne çektik. Erken seçim kararı aldık. Milletimize başvurduk. Milletimiz yine güç ve destek verdi. Oylarımızı artırarak tek başına iktidarımızı koruduk ve Cumhurbaşkanımızı seçtik. Bu sefer de 14 Mart 2008 tarihinde ise 2. Kapatma davası açıldı. 14 Mart 2008 tarihinde kapatma davası açılıyor. 2009 yılında seçim var. Milletimiz AK partiye tekrar güç veriyor. “ dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı çarpıcı ve önemli açıklamalarını şöyle sürdürdü. “ 14 Mayıs 2013 Türkiye’nin IMF’ye borcunu bitirdiği tarihtir. 27 Mayıs 2013 tarihi ise Gezi olaylarının ilk başlangıç tarihidir. Başbakanlık konutuna kadar yürüme olayları düzenlendi. Bölücü başının resimleri ile paçavraları açıldı. Milletimiz bu oyuna da izin vermedi. Bu oyunları tutmayınca 17-25 Aralık 2013 tezgâhı kuruldu. Çünkü Mart 2014’de yine seçim vardı. Milletimiz tekrar güç ve destek verdi. 7 Haziran seçimlerinden sonra 24 Temmuz 2015’de Güneydoğuda sözde bir ayaklanma tezgâhlandı. Hükümetimiz kararlı davrandı. Askerimiz ve Polisimiz hainleri hendeklere gömdü. Bu mücadelemiz hala devam etmektedir. Bu olaylar başladığında Türkiye yine seçimi konuşuyordu. 1 Kasım 2015’de ise seçim yapıldı. Milletimiz yine güç ve destek verdi. Millet iradesinin Cumhurbaşkanımız ve AK Partimizin arkasında olduğunu görenler bu sefer 15 Temmuz 2016’da FETÖ ihaneti ile darbe girişiminde bulundu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizin kahramanca mücadelesi ise bu felaketi de bertaraf ettik. 16 Nisan 2017 ‘de referandum vardı. Bu referandumda hayır çıkması için başta Almanya olmak üzere Hollanda ve pek çok ülke hayır çıkması için her türlü oyunu oynadı. Milletimiz yine güç ve destek verdi. Türkiye 1,5 yıl içinde 3 seçim birden yaşayacak yine oyunlar sahneleniyor. İşin özeti budur. Türkiye kalkınıyor, milli geliri artıyor, nükleer santraller kuruyor, şehir hastaneleri, köprüler, oto yollar, toplu konutlar kuruyor. 3.Havalanı yapılıyor, petrol ve doğal gaz hatları yapılıyor, Kanal İstanbul’da son aşamaya gelindi. Yerli tankımızı, silahlarımızı, insansız silahlı ve silahsız hava araçlarımızı, gemilerimizi üretiyoruz. Yerli uçağımızı, otomobilimizi üreteceğiz. Elbet de üzerimize oyun oynayacaklar. Onların oyunları varsa bizimde milletimiz var. ALLAH’tan başka kimseye boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz.” Dedi.