Bafra Alparslan Türkeş Parkı Sosyal tesislerinde ilçe teşkilatı ile buluşan Demir burada yaptığı konuşmada “Bafra`nın tüm mahallelerinin köylerimizde dahil talep edilecek bir eksikliğimiz kalmayacak. Şimdi bunu duyunca diyecekler 30 yıldır bitmeyen işler nasıl 5 yılda bitecek. Seçimden sonra görürüz nasıl bittiğini ”dedi.

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir konuşmasında “Öncelikle katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere Sayın cumhurbaşkanımızın başkanlık ettiği genel kurulda bir karar alındı. Bu kararda tarafımızın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı oldu. Havza`dan başlayarak ilçelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Yakın zamanda bugüne kadar teşkilatlarda görev alan arkadaşlarımızla bir toplantı yapacağız. Bafra`da seçim çalışmaları ile ilgili olacak. 31 Mart yerel seçimler bilesiniz tüm Türkiye`de yerel kalkınmanın başlangıcı olacak. 31 Mart`tan sonraki belediyeciliğin çok büyük bir konsepti ile vatandaşlarımız tanışacak. Aslında genel merkezimizin bun yönelik bir aday belirleme süreci çalıştırıyor. Açıklanan adaylara bakarsanız bu profile uygun adaylar belirleniyor. Artık belediyecilik alt yapı yapan değil şehrin her türlü kalkınmasına olanak sağlayacak bir belediyecilik olacak.

Bu kampanya ilerlediği zaman alt yapı yol gibi dertlerimiz olmayacak. Öyle olacak ki Bafra`nın tüm mahallelerinin köylerimizde dahil talep edilecek bir eksikliğimiz kalmayacak. Şimdi bunu duyunca diyecekler 30 yıldır bitmeyen işler nasıl 5 yılda bitecek. Seçimden sonra görürüz nasıl bittiğini. Biz bir önceki çalışmalarımızda da bir süreyi dahi israf etmedik.

Bazen duyuyorum ya bu Mustafa Bey Samsun’a bir şey yapmadı diyenler oluyor. Sosyal medyada da görüyorum. Onlar bizim ilk dönemimizde çok daha fazlaydı. Ama biz bunlarla mücadele ettik. Bunlar ne hesaplara ne planlara girmişlerdi. Ama benim adaylığım söz konusu olunca büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Bize bir daha bu işler düşmez diye paniklediler.

Bunu geçtiğimiz dönemlerde de duydum. Hükümet Bafra`ya n e yaptı dediler. O dönem bin kişilik bir toplantı yaptık. Ne istiyorsunuz diye sorduk. O gün kimse konuşamadı ve sadece fabrika istediklerini söyledi. Bakın hükümet nereye fabrika yapmış bugüne kadar. Bunları söyleyenle çok fazla tartışmaya girilmez. Eksik ne kardeşim onu söyleyin. Bizi hizmet etmek için aday gösterdiler. Hizmette millet için yapılır.

Biz bir olacağız beraber olacağız. Samsun`umuzun Türkiye’mizin geleceği için bu şehri yükselteceğiz.

Bunları beraber yapacağız. Yolsuzluk gibi şeyler olmayacak. Olup ta iletmeyene hakkımı helal etmem. Bafra teşkilat olma yönünden çok aktif. Bunları birlikte başaracağız. Adaylığım her kesim için hayırlı olsun” dedi.