Yıllar önce alınan karar ile Bafra’dan Samsun’a giden minibüslerin şehir merkezine girememesi nedeniyle hem yolcular hem de minibüs şoförleri sorun yaşıyorlardı.

2019 YEREL SEÇİMLERİNDE SÖZ VERMİŞTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,2019 Yerel Seçimlerinde Bafra’da Minibüsçüler Derneği üyeleri ile bir araya geldikleri toplantıda, göreve gelmelerinin hemen akabinde yıllardır devam den bu çileye bir son vereceklerini belirtmişti.

Mustafa Demir, eski Bafra garajını yeni tekniklere göre aynı yerine yeniden inşa ederek yıllardır çözülmemiş bir sorunu daha ortadan kaldıracak adına da Bafra minibüs Terminali olarak belirleyeceğiz.

SON TEKNOLOJİ

İki kat olacak, ring sistemi ile içeride araç beklemesinin önüne geçilecek. Teknolojinin her imkânı ile donatılmış terminalde araçların nerede olduğunu belirleyecek araç takip sistemleri ve güzergâhta yolcu alıp bırakılacak noktaları belirleyeceğiz. Sonuç olarak tek bir hat değişikliği ile vatandaşımız istediği yerden istediği yere gidebilecek” Demişti.

BAŞKAN DEMİR,E VERDİĞİ SÖZÜ HATIRLATTIK

Başkan Demir,ile dün yaptığımız görüşmede seçim arifesinde vermiş olduğu bu sözü hatırlattık.

PROJE TAMAM 2021 YILININ BAŞINDA BİTECEK

Demir,Ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz.Bafra minibüsleri çok yakında Samsun’a girecek.Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Projesi yapıldı. Yakında ihaleye çıkacak.2021 yılının başlarında bitirmeyi hedefliyoruz dedi.