AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, Samsun'da yaptığı açıklamada yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, Samsun'dan 31 Mart seçiminde yüzde 85 oranında oy beklentisinin olduğunu söyledi.

EL ELE VERECEĞİZ

Bugün Ankara kara yolu üzerinde partililer tarafından karşılanan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, burada yaptığı konuşmada, "El ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz. Belediye seçimlerinde niye başka partiye oy versin. Hep oyu bize versin Allah'ın izni ile. Karşılığında hizmet alacak, karşılığında Samsun yükselecek. Benim şöyle bir beklentim var. Bunu beklemeyede hakkım var. Nedir o. Düşünün 31 Mart gecesi seçim sonuçları yayınlanıyor.

%85 OY ALACAĞIZ

Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerde dahil yani yüzde 85 çıksa ne olur. Ne deriz o zaman biliyormusunuz. Biz yaklaşık 5 milyar liralık bir yatırım programı ile seçim kampanyasına başlayacağız. 5 yılda 5 katrilyon liralık büyükşehir belediyesinin yatırım programlıyoruz. Yüzde 85 olduğu zaman gidip diyeceğiz ki Cumhurbaşkanımıza siz bu kararı verdiniz, Samsun'da gereğini yaptı hadi bakalım bir 10 katrilyonda sizlerden. Deriz değil mi." dedi.