Samsun’un Bafra İlçesi, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi eski başkanı Çetin Çakıroğlu’un oğlu, Bafra Müzesi emeklisi Nazım Çakıroğlu (45) vefat etti.

Cenazesi Büyük Camii Mahallesi Çakıroğlu Sokaktaki evinin önünde alınan helallikten sonra Bafra Büyük camiine getirildi. Burada kılınan öğle ve cenaze namazından sonra Bafra Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedildi.

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi eski başkanı Çetin Çakıroğlu ise oğlu Nazım Çakıroğlu’nun vefatından dolayı oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Samsun İl Kültür Turizm Müdür vekili Ömer Pamuk ve Bafra Müzesi Personeli , Türkiye Emekliler Derneği Samsun Şube Başkanı İbrahim Gür ve yönetimi, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır ve yönetimi, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum örgütü temsilcileri, 19 Mayıs Fabrikası personeli, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, Samsun Barosu Bafra Temsilcisi Av.Serkan Dönüm ile çok sayıda vatandaş katıldı.